Visit Tampere

Mediakutsu: Visit Festival 2021 pureutuu matkailualaan rohkeuden, edelläkävijyyden ja vastuullisuuden kautta

Jaa
Nokia Arenalla Tampereella järjestettävässä tapahtumassa kuullaan puhujina muun muassa Digital Tourism Think Tankin perustaja ja toimitusjohtaja Nicholas Hallia sekä rohkeasti tamperelaista Sointu Borgia.
Visit Festival 2021
Visit Festival 2021

Puheenvuoroissa ovat esillä rohkeus, edelläkävijyys ja vastuullisuus. Tapahtuman pääpuhuja Nicholas Hall tunnetaan yhtenä maailman johtavana matkailualan digitaalisten trendien ja muutosten asiantuntijana.

Lisäksi puhujina ovat kehitysjohtaja, yrittäjä ja Diili-voittaja Sointu Borg, Visit Finlandin johtaja Kristiina Hietasaari, Lapland Hotelsin hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi ja Nokia Arenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski.

Media on tervetullut osallistumaan tapahtumaan. Ilmoittautua voi tästä linkistä 6.12. mennessä. Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta henkilöiltä.

Aika: maanantaina 13.12.2022 klo 8.30-17
Paikka: Nokia Arena, os. Kansikatu 3, 33100 Tampere

Tapahtuman ohjelma:

Klo 8:30 ovet avautuvat, aamukahvit ja verkostoitumista. Osallistujilla on käytössä Brella-verkostoitumistyökalu. Livemusiikkia

Klo 9:30 Visit Festival 2021 avaussanat, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen

Klo 9:40 Visit Tampereen terveiset, toimitusjohtaja Harri Airaksinen

Klo 9:50 Visit Tampere Award –palkinnon jakaminen, POK:n toimitusjohtaja ja Visit Tampereen hallituksen puheenjohtaja Timo Mäki-Ullakko

Klo 10:00 “Rohkeasti tamperelainen”, Sointu Borg, yrittäjä, kehitysjohtaja, Diili-voittaja

Klo 10:35 Kristiina Hietasaari, johtaja, Visit Finland

Klo 11:00 Lounas ja verkostoitumista. Osallistujilla on käytössä Brella-verkostoitumistyökalu. Livemusiikkia

Klo 12:30 Elina Tikkakoski, myyntijohtaja, Nokia Arena

Klo 13:00 Pertti Yliniemi, hallituksen puheenjohtaja, Lapland Hotels

Klo 13:20 Tauko

Klo 13:35 Nick Hall, perustaja ja toimitusjohtaja, Digital Tourism Think Tank

Klo 14:35 Yhteenveto ja päätössanat, markkinointi- ja kumppanuusjohtaja Noora Heino, Visit Tampere

Tutustumiskierroksia Tampereen Kannen Areenalle

N. klo 15-17 After work Lapland Hotels Arenalla, verkostoitumista.

Visit Festivaleilla jaetaan myös Visit Tampere Award. Vuoden 2021 Visit Tampere Award -palkinto myönnetään yritykselle, joka toiminnassaan pyrkii edistämään vastuullisuutta ja kestävän matkailun periaatteita. Vastuullisuus toteutuu yrityksen arjen toiminnassa ja näkyy esimerkillisellä tavalla yrityksen viestinnässä.

Tänä vuonna palkinnon saaja on valittu Visit Tampereen ja yritysten yhteistyöllä. Palkinnon saajaksi sai ehdottaa Tampereen seudulla toimivaa matkailu- ja tapahtuma-alan yritystä ja lopullisen päätöksen voittajasta tekee Visit Tampere Oy:n hallitus. Palkinnon voittaja julkistetaan Visit Festival -tapahtumassa 13.12. Palkinnon arvo on 5000 euroa. 

Visit Tampere Award -palkinnon ehdokkaat

Finlayson Art Area
G Livelab
Kommee Kurki
Nem Agency
Pirkanmaan festivaalit

Lue lisää Visit Tampere Award -ehdokkaista ja tutustu perusteluihin Visit Festivalin sivuilla.

Visit Tampere järjestää matkailu- ja tapahtuma-alalle suunnatun Visit Festival -tapahtuma tänä vuonna neljättä kertaa. Viime vuoden virtuaalitoteutuksen jälkeen luvassa on hybridinä toteutettava tapahtuma, johon suurin osa osallistujista saapuu paikan päälle. Tapahtuma tarjoaa matkailu- ja tapahtuma-alan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja inspiroitumiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Visit Festival 2021
Visit Festival 2021
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme