MeEat esittelee uusimmat maut ja trendit ja tuo esille alan polttavat puheenaiheet ja uusimman kumppaninsa Redefine Meat:in
MeEat osallistuu ensimmäistä kertaa Gastro-messuille ja avaa horeca-myynnin. MeEat on lyhyessä ajassa löytänyt tiensä suomalaisten kuluttajien lautaselle ja noussut markkinajohtajan asemaan maukkailla ja ymmärrettävillä kasvipohjaisilla tuotteillaan. Yksikään toinen kasviproteiineja tuottava yritys ei ole yhtä nopeasti ja joustavasti luonut tuoteportfoliota, jossa on jo yli 40 tuotetta.

Gastrossa maistellaan mm. MeEat-ateriakastikkeita, jotka on valmistettu vatsaystävällisestä fermentoidusta härkäpavusta. Tikka Masala -ateriakastike voitti kansainvälisillä Anuga-messuilla ”Taste innovation”-palkinnon. Tervetuloa ständillemme 6F30 maistelemaan tuotteitamme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa erilaisista aterioista ja konsepteista.
“On selvää, että hyvää kasvisruokaa valitsevat muutkin kuin kasvissyöjät. Onnistumiset ovat motivoineet meitä kehittämään uusia tuotteita ja laadukkaita kotimaisia tuotteita suositaan myös korkean laatumielikuvan takia", sanoo MeEatin toimitusjohtaja Mikko Karell.
“On hienoa avata myös horeca-myynti!” iloitsee MeEatin myyntijohtaja Mari Lilja ja jatkaa:
“Olemme myös pohtineet tarkkaan miten voisimme madaltaa kasvisruoan valintaan vaikuttavia esteitä. Kasvisruuan koetaan olevan esimerkiksi suurempi riski hävikin syntymiseen kuin liharuuan kohdalla, joten paikoissa, joissa kasvisruuan menekki on vähäistä, hävikkiä pyritään torjumaan käyttämällä tuotteita pakasteesta menekin mukaan. Monipuolinen ravintorikas ja kotimainen valikoima on meille avain kaikessa.”
MeEat kehittää herkullisia ja vastuullisia kasvipohjaisia tuotteita, joilla on helppoa korvat liha arkisissa ja tutuissa resepteissä. MeEat-tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa herneproteiinia, vehnää ja härkäpapua. MeEatilla on valikoimassaan yhteensä 40 kasvipohjaista tuotetta makkaroista kastikkeisiin.
MeEatin osastolla voi tutustua myös uusimpaan kumppaniimme Redefine Meat:iin, joka valmistaa 3D printattuja kasviproteiinituotteita.
Kutsu medialle:
Mitä: Tervetuloa maistelemaan MeEatin tuotteita Gastro Helsinki -messuille 18.–20.5. Paikalla on MeEatin asiantuntijoita kertomassa tuotteista. Heitä on myös mahdollista haastatella. Haastattelupyynnöt ennakkoon Emma Vuoriolle: emma.vuorio@meeat.co.
Missä: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Meeatin osasto 6F30.
Milloin: Messut ovat avoinna 18.–20.5. ke-to klo 10–18 ja pe klo 10–17.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Vuorio
Marketing Project Manager
+358 40 577 30 80
emma.vuorio@meeat.co
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Meeat Food Tech Oy kehittää ja markkinoi innovatiivisia kasviproteiinituotteita. Yhtiön missiona on tehdä kasvipohjaisesta syömisestä mahdollisimman helppoa ja herkullista. Tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa herneproteiinia ja fermentoitua härkäpapua.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Meeat Food Tech Oy
Kutsu medialle: Maisteltavissa 3D-printattua kasvipohjaista lihaa ensimmäistä kertaa Suomessa13.5.2022 07:53:00 EEST | Kutsu
Helsinki Gastro -messuilla on mahdollisuus maistaa ensimmäistä kertaa 3D-printattua kasvipohjaista lihaa. Valikoima on nyt myynnissä suomalaisille ravintoloille.
Meeat tuo grillikesään lihattoman pippuripihvin ja vegaaniset artesaanimakkarat26.4.2022 07:50:00 EEST | Tiedote
Meeatin kasvipohjainen tuotevalikoima täydentyy herkullisilla premium-uutuuksilla. Artesaanimakkarat ja kasvipohjainen pippuripihvi ovat maukkaan grillikauden uudet tähdet.
Meeats Tikka Masala-sås gjorde succé på internationell matmässa8.10.2021 15:14:12 EEST | Tiedote
Finländska Meeat Food Tech Oy:s Tikka Masala-sås valdes till en av de mest övertygande nya matinnovationerna på Anuga-mässan, som är en av världens största matmässor.
Meeatin Tikka Masala -kastike menestyi kansainvälisillä ruokamessuilla8.10.2021 12:06:42 EEST | Tiedote
Suomalaisen Meeat Food Tech Oy:n Tikka Masala -kastike valittiin vakuuttavimpien uusien ruokainnovaatioiden joukkoon Anuga-messuilla, joka on yksi maailman suurimmista ruokamessuista.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme