Meeat Food Tech Oy

MeEat esittelee uusimmat maut ja trendit ja tuo esille alan polttavat puheenaiheet ja uusimman kumppaninsa Redefine Meat:in

Jaa

MeEat osallistuu ensimmäistä kertaa Gastro-messuille ja avaa horeca-myynnin. MeEat on lyhyessä ajassa löytänyt tiensä suomalaisten kuluttajien lautaselle ja noussut markkinajohtajan asemaan maukkailla ja ymmärrettävillä kasvipohjaisilla tuotteillaan. Yksikään toinen kasviproteiineja tuottava yritys ei ole yhtä nopeasti ja joustavasti luonut tuoteportfoliota, jossa on jo yli 40 tuotetta.

Gastrossa maistellaan mm. MeEat-ateriakastikkeita, jotka on valmistettu vatsaystävällisestä fermentoidusta härkäpavusta. Tikka Masala -ateriakastike voitti kansainvälisillä Anuga-messuilla ”Taste innovation”-palkinnon. Tervetuloa ständillemme 6F30 maistelemaan tuotteitamme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa erilaisista aterioista ja konsepteista.

“On selvää, että hyvää kasvisruokaa valitsevat muutkin kuin kasvissyöjät. Onnistumiset ovat motivoineet meitä kehittämään uusia tuotteita ja laadukkaita kotimaisia tuotteita suositaan myös korkean laatumielikuvan takia", sanoo MeEatin toimitusjohtaja Mikko Karell. 

“On hienoa avata myös horeca-myynti!” iloitsee MeEatin myyntijohtaja Mari Lilja ja jatkaa:

“Olemme myös pohtineet tarkkaan miten voisimme madaltaa kasvisruoan valintaan vaikuttavia esteitä. Kasvisruuan koetaan olevan esimerkiksi suurempi riski hävikin syntymiseen kuin liharuuan kohdalla, joten paikoissa, joissa kasvisruuan menekki on vähäistä, hävikkiä pyritään torjumaan käyttämällä tuotteita pakasteesta menekin mukaan. Monipuolinen ravintorikas ja kotimainen valikoima on meille avain kaikessa.”

MeEat kehittää herkullisia ja vastuullisia kasvipohjaisia tuotteita, joilla on helppoa korvat liha arkisissa ja tutuissa resepteissä. MeEat-tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa herneproteiinia, vehnää ja härkäpapua. MeEatilla on valikoimassaan yhteensä 40 kasvipohjaista tuotetta makkaroista kastikkeisiin.

MeEatin osastolla voi tutustua myös uusimpaan kumppaniimme Redefine Meat:iin, joka valmistaa 3D printattuja kasviproteiinituotteita. 

Kutsu medialle:

Mitä: Tervetuloa maistelemaan MeEatin tuotteita Gastro Helsinki -messuille 18.–20.5. Paikalla on MeEatin asiantuntijoita kertomassa tuotteista. Heitä on myös mahdollista haastatella. Haastattelupyynnöt ennakkoon Emma Vuoriolle: emma.vuorio@meeat.co.
Missä: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Meeatin osasto 6F30.
Milloin: Messut ovat avoinna 18.–20.5. ke-to klo 10–18 ja pe klo 10–17.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Emma Vuorio
Marketing Project Manager
+358 40 577 30 80
emma.vuorio@meeat.co

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Meeat Food Tech Oy
Vaisalantie 6
02130 Espoo

https://meeat.co/

Meeat Food Tech Oy kehittää ja markkinoi innovatiivisia kasviproteiinituotteita. Yhtiön missiona on tehdä kasvipohjaisesta syömisestä mahdollisimman helppoa ja herkullista. Tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa herneproteiinia ja fermentoitua härkäpapua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Meeat Food Tech Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme