Messukeskus

Messukeskus kunnioittaa terveydenhuollon ammattilaisia ja valaisee rakennuksensa sinisellä valolla

Jaa

Valaistuksella kunnioitetaan terveydenhuollon ammattilaisten työtä koronaviruspandemian etulinjassa. Messukeskus valaistaan sinisellä valolla sunnuntaihin 29.3. saakka.

Koronavirustilanteen vaikutukset arkeen ja liike-elämään ovat Suomessa ja kansainvälisesti merkittävät. Erityisen kovilla ovat olleet terveydenhuollon ammattilaiset, joiden kuormitus tulee jatkumaan erittäin haasteellisena. Heidän tekemänsä arvokas työ ansaitsee kunnianosoituksen.

-Terveydenhuollon ammattilaiset tekevät ensiarvoisen tärkeää työtä turvatakseen terveytemme tilanteessa, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. Tilanteen inhimilliset vaikutukset ovat merkittävät, ja taloudelliset vaikutukset yrittäjille, työntekijöille ja eri yrityksille koskettavat myös meitä. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys on meille tärkeää, ja on hienoa, että monille kevään tapahtumille on jo löytynyt uudet ajankohdat. Uskomme, että selviämme tilanteesta yhdessä, ja palamme halusta järjestää entistäkin upeampia tapahtumia yhdessä asiakkaidemme kanssa, kun tämä on ohi, kertoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Tapahtumille on löytynyt uusia ajankohtia

Koronavirustilanteen muututtua maamme hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat ohjeistaneet tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet. Messukeskus suhtautuu erittäin vakavasti asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyteen ja turvallisuuteen, ja siksi monien tapahtumien ajankohtia on muutettu.

Siirrettyjen tapahtumien uudet sovitut ajankohdat ovat:

Lapsimessut, HupiCon ja OutletExpo 21.-23.8.2020
Eläinystäväni 22.-23.8.2020
Lähiruoka & Luomu 21.-23.8.2020
Kongressimessut 26.-27.8.2020
The HIMSS & Health 2.0 European Conference 8.-9.9.2020
Sairaanhoitajapäivät 24.-25.9.2020
Taloyhtiö 29.9.2020
Kevätmessut 25.-28.3.2021

 

Lisätietoja: Messukeskus, Maria Mroue, markkinointi- ja viestintäjohtaja, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, Patrik Kuhlman, kiinteistöyksikön päällikkö, 040 450 3355, patrik.kuhlman@messukeskus.com

www.messukekus.com | #messukeskus

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme