MIELI Suomen Mielenterveys ry

MIELI ry:n viestintäjohtajaksi Liisa Partio

Jaa

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n viestintäjohtajana on 15.2.2022 aloittanut Liisa Partio.

Partio siirtyi tehtävään Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) viestintä- ja varainhankintajohtajan tehtävästä.

MLL:ssa Partio työskenteli myös johtavana asiantuntijana vastuualueenaan hyvinvointipolitiikkaan ja kansalaistoimintaan liittyvä vaikuttamistyö.

Partio on aikaisemmin työskennellyt mm. asiakkuusjohtajana TeliaSoneran kuluttajasegmentissä, toimituspäällikkönä asiakaslehtitoimisto Kynämiehessä sekä toimittajana tv-tuotantoyhtiössä ja maakuntalehdessä. Koulutukseltaan Partio on valtiotieteiden maisteri.

Mieli ry:n viestinnässä työskentelee viestintäjohtajan lisäksi neljä varainhankinnan ja viisi viestinnän asiantuntijaa.

Yhteyshenkilöt

Viestintäjohtaja Liisa Partio, MIELI ry
p. 040 580 8984
liisa.partio@mieli.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

MIELI Suomen Mielenterveys ry
MIELI Suomen Mielenterveys ry
Maistraatinportti 4
00240 Helsinki

(09) 615 516https://mieli.fi/

MIELI Suomen Mielenterveys ry tekee työtä mielenterveyden edistämiseksi ja ongelmien ehkäisemiseksi. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Järjestö koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia. MIELI ry:n toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MIELI Suomen Mielenterveys ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme