Lumme Energia Oy

Mikko Alftan Lumme Energian riskienhallintajohtajaksi

Jaa
Kauppatieteiden maisteri Mikko Alftan on valittu Lumme Energia Oy:n riskienhallintajohtajaksi. Alftan aloittaa tehtävässä 09.01.2023. Alftan on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2008 Ilmarisen ja OP Ryhmän palveluksessa sekä tätä ennen KPMG:lla. Ennen Lumme Energialle siirtymistään hän vastasi Ilmarisella yhtiön strategiaprosessista, yrityssuunnittelusta sekä riskienhallinnan kehittämisestä.
Mikko Alftan
Mikko Alftan

”Lumme Energia on matkalla kohti asiakkaita energia-asioissa kokonaisvaltaisesti palvelevaa yhtiötä. Kulkiessamme kohti tätä tavoitetta, tulee riskienhallintamme kehittyä samaan suuntaan. Mikko Alftan tuo Lumme Energiaan syvällistä osaamista strategiajohtamisen ja riskienhallinnan osalta.”, toimitusjohtaja Sami Kurunsaari toteaa.

”Toimintaympäristön merkittävät muutokset ja energia-alan murros ovat korostaneet riskienhallinnan merkitystä entisestään. Kasvaneiden uhkien lisäksi poikkeuksellinen tilanne luo myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Odotan innolla, että pääsen kehittämään Lumme Energian riskienhallintaa seuraavalle tasolle näiden haasteiden keskellä yhdessä yhtiön johdon, asiantuntijoiden, kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.”, Mikko Alftan kuvailee.

”Energiamarkkina käy läpi syvällistä muutosta. Lumme Energialla on kyvykkyys ja resurssit vastata toimialaan kohdistuviin muuttuviin odotuksiin. Tulemme asiakkaidemme kanssa pääsemään yli meneillään olevasta energiakriisistä ja toimintaamme kehittämällä olemme paras kumppani asiakkaillemme myös jatkossa. Mikko Alftan tuo mukanaan vahvaa kokemusta ja osaamista ja täydentää tiimiämme erinomaisesti.”, Kurunsaari luonnehtii.

Suomessa käytetystä sähköstä Lumme Energia toimittaa noin 5 % ja yhtiön markkinaosuus on 9 %. Lumme Energiassa työskentelee 35 energia-alan ammattilaista. Lumme Energia – konserniin kuuluu myös Suomen johtava suuren mittaluokan aurinkovoimaloiden suunnittelu- ja toteutusorganisaatio Solarigo Systems Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lumme Energian toimitusjohtaja, Sami Kurunsaari, p. 050 366 6850

Kuvat

Mikko Alftan
Mikko Alftan
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lumme Energia Oy
Lumme Energia Oy
Prikaatinkatu 3 a, PL 40
50100 Mikkeli

+358503500512https://www.lumme-energia.fi

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.
 

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumme Energia Oy

Lumme Energian uusi, tekoälyä hyödyntävä sähkönkäytön seurantapalvelu auttaa kuluttajia energiakriisissä24.2.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Lumme Energia on julkaissut uuden älykkään sähkönkulutuksen seurantanäkymän osaksi sähköistä OmaLumme-palveluaan. Ruotsalaisen IT-yritys Eliqin kanssa laadittu kulutuksenseuranta jaottelee tekoälyn avulla kuluttajan käyttämän sähkön energiankäyttökategorioihin. Tämä auttaa tunnistamaan, mistä energiankäyttöä voi vähentää. Näin yksityiskohtainen näkymä on vielä poikkeuksellinen ominaisuus suomalaisilla energiayhtiöillä.

Lumme Energia nimittää Niko Pehkosen digitalisaatiojohtajaksi24.1.2023 08:41:16 EET | Tiedote

Niko Pehkonen on nimitetty Lumme Energian digitalisaatiojohtajaksi. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden ja myyntikanavien kehittämisestä sekä laaja kokemus dataorganisaatioiden rakentamisesta. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Green Planet Astronauts startupista, jossa hän on vastannut yhtiön DTC liiketoiminnan kasvat-tamisesta. Tätä aiemmin Pehkonen työskennellyt CDO:n roolissa energiayhtiö Väreellä ja ICT & Digitalization Manager tehtävässä Savon Voimassa.

Sami Kurunsaari Lumme Energian toimitusjohtajaksi11.11.2022 12:00:00 EET | Tiedote

Diplomi-insinööri Sami Kurunsaari on valittu Lumme Energia Oy:n toimitusjohtajaksi. Kurunsaari aloittaa tehtävässä 01.12.2022. Kurunsaari on työskennellyt energia-alalla eri liiketoiminnoissa 1990-luvun lopulta lähtien. Viime vuodet Kurunsaari on kehittänyt energian mittaustiedon hallinnan palveluita. ”Keväällä käynnistyneessä rekrytointiprosessissa korkeatasoisia hakijoita oli kymmeniä. Sami Kurunsaaren vahvuutena on syvällinen ja monipuolinen kokemus ja osaaminen niistä energia-alan osa-alueista, joita kehittämällä Lumme Energiassa pystymme aiempaakin paremmin palvelemaan asiakkaitamme. Tulemme Kurunsaaren johdolla luomaan palveluita, joilla asiakkaamme pystyvät leikkaamaan energiaan liittyviä kustannuksia, ja edistämään vastuullisella tavalla vihreän murroksen etenemistä”, hallituksen puheenjohtaja Markus Tykkyläinen toteaa. ”Käynnissä oleva energiamurros ja poikkeuksellinen tilanne sähkömarkkinoilla koskettaa jokaista sähkönkäyttäjää ja -tuottajaa. Uudenlaista lähestymistapaa ja uu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme