Aluehallintovirasto

Millainen on sisäilmastoltaan terve tila? Miten löydetään parhaat toimintamallit sisäilmasto-ongelmien ratkomiseksi yhteistyössä? Webinaari 13.11. klo 8.45-11.30

Jaa

Aluehallintovirasto järjestää yhdessä Terveet Tilat 2028 -ohjelman sihteeristön kanssa kunnan luottamus- ja virkamiesjohdolle, työsuojeluorganisaatiolle sekä ympäristöterveystoimen, opetus- ja sivistystoimen, varhaiskasvatuksen, sosiaali- ja terveystoimen, liikuntatoimen, teknisen toimen sekä tilakeskuksen viranhaltijoille ja työntekijöille Etelä-Suomen aluehallintoviraston toimialueella työpajatilaisuuden webinaarina 13.11.2020.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan aamupäivän osuutta klo 8.45-11.30.

Aamupäivän ohjelma:

8.45 Etelä-Suomen aluehallintoviraston puheenvuoro, ylijohtaja Merja Ekqvist

9.00 Terveet Tilat 2028 -ohjelman tervehdys

9.15-11.30 Alustukset aiheeseen:

  • Senaatin malli sisäilmaongelmien hoitoon, erityisasiantuntija Pasi Pipatti, Senaatti
  • Yhteishenki, nopea reagointi ja ennakointi, toimitilajohtaja Juha Jormanainen, Kouvolan kaupunki
  • Työsuojelu sisäilmatyötä tukevana toimijana, työsuojelupäällikkö Juha Roimola / työsuojeluvaltuutettu Pasi Töytäri, Kouvolan kaupunki
  • Kuinka vanhat tilat ja palveluverkko saadaan vastaamaan nykytarpeita? Opetuspalvelupäällikkö Kim Strömmer, Kouvolan kaupunki
  • Mitä ja miten kuntapäättäjä haluaa tietoa sisäilma-asioista? Kaupunginvaltuutettu Juha Huhtala, Kouvolan kaupunki

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Median edustajille toimitetaan pyydettäessä linkki webinaariin osallistumiseksi: Etelä-Suomen aluehallintoviraston viestintäpäällikkö Johanna Koskela, johanna.koskela@avi.fi (p. 0295 016 131).

Lisätietoa Terveet tilat 2028 -ohjelmasta

Terveet tilat 2028 -ohjelman tavoitteena on tervehdyttää julkiset rakennukset ja tehostaa sisäilmasta oireilevien hoitoa ja kuntoutusta. Kymmenvuotisen ohjelmakauden aikana vakiinnutetaan kiinteistönhoitoon toimintatapa, jossa rakennusten kunto, sopivuus käyttötarkoitukseensa ja käyttäjien kokemukset tarkistetaan ja arvioidaan säännöllisesti. Terveet tilat -toimintamallin yhdeksi tärkeimmistä tehtävistä on otettu yhteistyön aloittaminen kuntien kanssa.

Lisätietoa Terveet tilat 2028 -ohjelmasta: www.vnk.fi/terveet-tilat-2028  ja Twitter: @TerveetTilat

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Sammankomstbegränsningarna i Päijänne-Tavastland förlängs till 15 februari – tillställningar med över 10 personer förbjudna, även mindre bör undvikas21.1.2021 13:01:00 EETTiedote

Södra Finland Enligt den bedömning som Päijänne-Tavastlands sjukvårdsdistrikts regionala coronasamordningsgrupp gjort är de nuvarande sammankomstbegränsningarna nödvändiga i distriktet även under de kommande veckorna. Regionförvaltningsverket i Södra Finland förlänger begränsningarna av offentliga tillställningar och allmänna sammankomster i Päijänne-Tavastland sjukvårdsdistrikts område till och med den 15 februari 2021. Det är skäl att undvika alla sammankomster alltid då det är möjligt.

Päijät-Hämeen kokoontumisrajoitukset jatkuvat 15.2. asti – yli 10 hengen tilaisuudet kielletty, pienempiäkin tulisi välttää21.1.2021 13:00:00 EETTiedote

Etelä-Suomi Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueellisen koronakoordinaatioryhmän arvion mukaan nykyiset kokoontumisrajoitukset ovat alueella tarpeen myös tulevina viikkoina. Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskevia rajoituksia 15.2.2021 asti. Kaikkia kokoontumisia on syytä välttää aina kun se on mahdollista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme