Atena

Millaisia haasteita työelämän tulokkaat kohtaavat – ja miten haasteet voitetaan

Jaa

Mitä tehdä isona ja aikuisena? Mitä työelämästä kannattaa tietää? Onko työelämä pelkkää riistoa ja uupumusta? Miten omasta intohimosta voi tehdä ammatin – ja mitä se vaatii? Duuniin on innostava ja monipuolinen opas työelämään astuvalle.

Kyösti Hagert & Pauliina Toivanen: Duuniin – kaikki mitä haluat tietää työn aloittamisesta, työelämän muutoksesta ja unelmien tavoittelemisesta

Ilmestyy 4.5.2022


Työelämä on murroksessa. Aiemmin jokaista odotti varma elinikäinen työ, nykyään tarjolla on epävarmuutta mutta myös mahdollisuuksia. Duuniin-kirjassa käsitellään ajankohtaisia työelämän ilmiöitä, jotka vaikuttavat nuorten ja työelämän ensiaskeleita ottavien arkipäivään. Teoksessa pohditaan niin koulutusalan valintaa, ammatti-identiteetin syntymistä, työn merkityksellisyyttä, työhyvinvointia, johtamista kuin työelämän tasa-arvoakin.


Kokemuksiaan ja ajatuksiaan työelämästä kertovat muun muassa bloggaaja Eeva Kolu, näyttelijä Armi Toivanen, ministeri Maria Ohisalo ja ohjelmistoyritys Futuricen perustaja ja omistaja Tuomas Syrjänen. Kuinka he löysivät oman polkunsa, mitä se vaati ja millaisia sivureittejä ja haasteita he ovat kokeneet?


Duuniin-teos antaa lukijalle työkaluja, kun hän pohtii esimerkiksi mitä kannattaisi opiskella, mistä töitä löytyy tai miten tehdä työtä, jolla on muukin merkitys kuin rahan ansaitseminen.

Kyösti Hagert on opiskellut viestintää Jyväskylän yliopistossa ja tekniikkaa Malmön yliopistossa. Hän ollut töissä Ylen A-studiossa, Ilta-Sanomissa, Sveriges Radiossa ja markkinointiviestinnän luovassa talossa SEKissä. Tällä hetkellä hän vastaa ruoankuljetusyhtiö Foodoran viestinnästä.


Pauliina Toivanen on opiskellut journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Hän on ollut töissä muun muassa Helsingin Sanomissa ja Ilta-Sanomissa. Tällä hetkellä hän työskentelee tuottajana Helsingin Sanomien lifestyle-toimituksessa.

Haastattelupyynnöt, lisätiedot, arvostelukappaleet: hanna-leena.soisalo@atena.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atena
Atena
PL 436 (Asemakatu 6)
40101 Jyväskylä

010 4214 200https://atena.fi

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme