Kustantamo S&S

Millaista on vapaus työelämässä – pitääkö palkkatyöstä luopua oman hyvinvoinnin takia?

Jaa

Aurora Airaskorven Vapauden tavoittelijat – Miksi haluamme irti palkkatyöstä on kirja irtiotoista, yrittäjyydestä ja rakenteista, jotka määrittävät, kuinka työntekijät voivat toteuttaa itseään ja elää tasapainoista elämää. Airaskorpi itse luopui nousujohtoisesta urastaan toisten palveluksessa selvittääkseen, onko työelämä parempaa ja hyvinvoivempaa, jos ei ole työsuhteessa.

Vuoden 2021 alussa Aurora Airaskorpi päätti irtisanoutua luovan johtajan työstään ja ryhtyä freelanceriksi. Vapauden tavoittelijat on kertomus hänen ensimmäisestä vuodestaan itsensätyöllistäjänä ja käsikirja jokaiselle omaa hyppyään harkitsevalle.

Kirjassa perataan yhteiskunnallisia syitä itsensä työllistämisen yleistymisen taustalla ja haastatellaan ihmisiä, jotka ovat valinneet omanlaisensa työpolun perinteisen palkkatyön sijaan. Jokainen heistä tavoittelee työelämässään vapautta ja jokaiselle se tarkoittaa hieman eri asioita.

Tarina ei pääty siihen, kun päätös oravanpyörästä hyppäämiseen on tehty. Airaskorpi kuvaa uutta arkeaan realistisesti ja punnitsee tarkkaan erilaisten työnteon mallien hyviä ja huonoja puolia yhdistellen luontevasti muiden kokemuksia, tutkimustietoa ja viittauksia populaarikulttuuriin.

Aurora Airaskorpi (s. 1986) löysi oman yrittäjyytensä kirjoittamisen, valmentamisen, konsultoinnin ja joogaopettajuuden keskeltä eikä usko enää koskaan tekevänsä työkseen vain yhtä asiaa. Koulutukseltaan Airaskorpi on valtiotieteiden maisteri. Hänen edellinen kirjansa Riittävän hyvä – selviytymisopas työelämään ilmestyi vuonna 2020.

Vapauden tavoittelijat julkaistaan 3.1.2022
Äänikirja julkaistaan 20.1.2022 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustantamo S&S
Kustantamo S&S
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

https://kustantamo.sets.fi/

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – julkaisee laadukasta kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta. S&S on osa Schildts & Söderströmsiä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustantamo S&S

"Millainen olisi realistinen utopia?" kysyi Piia Leino romaania kirjoittaessaan11.8.2022 12:56:46 EEST | Tiedote

Piian Leinon Aarteidesi aikakirjat sijoittuu tulevaisuuteen, jossa henkisesti kypsynyt ihmiskunta on onnistunut ratkaisemaan monet aikamme ongelmat. Kun päähenkilö Oula saa tilaisuuden tutkia 2020-luvulla kuolleen, syväjäädytetyn miljonäärin muistoja, entisaikojen maailma sekä järkyttää että kiehtoo häntä. Lopulta hän löytää jotain, mikä yllättää hänet täysin. Aarteidesi aikakirjat on Piia Leinon neljäs lähitulevaisuuteen sijoittuva teos. Se on vetävä lukuromaani, joka kasvaa uljaaksi ylistykseksi elämänilolle ja ihmismielen itseisarvoiselle kauneudelle.

Kesän lastenkirjoissa ajankohtaisia aiheita ja mielikuvituksen riemua16.6.2022 10:48:46 EEST | Tiedote

Annastiina Stormin Teräsmiespoika-kirjassa kesäloma onkin tavallista tapahtumarikkaampi – pitää opetella lentämään ja pelastaa kaupunki. Anu Kaajan ja Lee Lahikaisen Florian & Griselda on veikeä lorumuotoinen kerrostalosatu, joka muistuttaa hellittämisen ja hauskanpidon tärkeydestä. Eppu Nuotion ja Sanna Pelliccionin kirja Lappukaulatyttö kertoo näyttelijä Heidi Krohnin tarinan: hänet lähetettiin sotalapsena Ruotsiin. Harri Veistisen Revontuliefekti ja oranssit tiput on jännä seikkailutarina ahmimisikäisille. Reetta Niemelän ja Anne Vaskon Mummojen kirja! on mummouden ylistyslaulu ja kiva tuliainen mummolaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme