Kustannusyhtiö Kosmos

Mirja Hämäläisen tietokirja Ystävyys ravistelee ihmissuhdenormeja ja asettaa ystävyyden samaan arvoon muiden ihmissuhteiden kanssa silmiä avaavalla tavalla

Jaa

Miten valitsemme ystävämme ja miksi ystävyydelle ei anneta samanlaista painoarvoa kuin parisuhteelle? Entä minkälaista on digiajan ystävyys ja kuinka ystävyys ja talous kulkevat käsikkäin? Tällaisiin kysymyksiin Mirja Hämäläinen on hakenut vastauksia uudessa tietokirjassaan.

Mirja Hämäläinen. Kuva: Meri Björn
Mirja Hämäläinen. Kuva: Meri Björn

Asiantuntijoiden ja tavallisten ihmisten haastatteluiden sekä lukuisten kyselyiden pohjalta kirjoitettuYstävyys rakentaa laajaa ymmärrystä siitä, miten ystävyyssuhteet muodostuvat, minkälaiset henkilökohtaiset ja yhteiskunnalliset tekijät liittyvät niiden ylläpitoon sekä missä menevät ystävyyden rajat. Kirja puhuu ystävyyden iloista ja suruista, talouden ja ystävyyden suhteesta sekä ystävyydestä digiaikana. Ennen kaikkea kirja auttaa lukijaa tulemaan tietoiseksi ajattelua ohjaavista ihmissuhdenormeista ja ymmärtämään ystävyyttä omassa elämässä.  

Mirja Hämäläinen on kirjoittaja, valtiotieteilijä ja ihmissuhdenörtti. Häneltä on aiemmin julkaistu tietokirja Avoimet suhteet. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mirja Hämäläinen. Kuva: Meri Björn
Mirja Hämäläinen. Kuva: Meri Björn
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusyhtiö Kosmos
Kustannusyhtiö Kosmos
Porthaninkatu 10 LH 1
00530 Helsinki

http://www.kosmoskirjat.fi

Kosmos kehittää välineitä, joilla voi lukea toisten ajatuksia. Kirjoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusyhtiö Kosmos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme