Tampereen Särkänniemi Oy

Mitä ihmettä tapahtuu Särkänniemen sosiaalisen median kanavissa? Toimitusjohtaja salamyhkäisenä

Jaa
Särkänniemen sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla näyttää siltä, että Särkänniemi on muuttunut Kärsänniemeksi. Toimitusjohtaja Miikka Seppälä kommentoi epäselvästi ja lyhytsanaisesti.
Pouta Possu on ottanut Särkänniemen somekanavat haltuun.
Pouta Possu on ottanut Särkänniemen somekanavat haltuun.

Särkänniemen sosiaalisen median kanavat ja nettisivut ovat kokeneet muodonmuutoksen lauantaiaamun 1.4.2023 aikana. Särkänniemen logot ovat korvautuneet Kärsänniemi-logolla, ja tekstien perusteella julkaisut kirjoittaa ja kommentteihin vastaa vain Pouta Possu.

Mistä on kysymys, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä?

”En yhtään tiedä. Jotain on jäänyt minulle kertomatta.”

Hallinnoiko Särkänniemen nettisivuja ja sosiaalisen median kanavien tilejä nykyään Pouta Possu?

”En pysty arvioimaan tätä. Jotain kummallista tässä on tapahtunut. Pouta Possun piti olla lomalla.”

Kuka tämä Pouta Possu on?

”Pouta Possu on Särkänniemen maskotti ja legendaarisen Possujuna-laitteen nimikkohahmo. Yleensä Pouta on keskittynyt haleihin, herkutteluun ja heilutuksiin. En tiennyt, että Pouta osaa myös käyttää somea.”

Särkänniemi-nimisellä alueella on Tampereella pitkät perinteet, ja myös Särkänniemen alueen uudessa asemakaavassa puhutaan nimenomaan Särkänniemen alueesta. Voiko huvipuisto tällä tavalla muuttaa nimeään omalla päätöksellään?

”En osaa sanoa. Ei varmaan. Olisikohan tämä taas jotain kaupungin juttuja. Tai toisaalta, jos me niin päättäisimme tehdä, niin olisi hauska nähdä kuinka kukaan estää.”

Mutta näinkö ei siis ole tehty?

”Kuten sanoin, minä en osaa sanoa, mistä tässä on kysymys. Olen kyllä sitä mieltä, että Kärsänniemi voisi olla Särkänniemeä hauskempi nimi huvipuistolle.”

Sosiaalisen median kanavissanne Pouta Possu on julistautunut Kärsänniemen pormestariksi. Miltä tämä asia kuulostaa Särkänniemen toimitusjohtajasta?

”Jaa, no, eipä siinä kai mitään, jos Pouta ei kuitenkaan ole julistautunut Särkänniemen toimitusjohtajaksi. Siinä saattaisi tulla jo hallitukselta sanomista. En nimittäin ainakaan tiedä, että hallitus olisi nimittänyt Särkänniemelle uutta toimitusjohtajaa.”

Mistähän Pouta Possun voisi löytää kommentoimaan tapahtunutta?

”Nyt en osaa sanoa. Kesäisin Pouta on yleensä hengaillut huvipuistossa, ja talvikaudella olen nähnyt sen viimeksi Taysin Sairaalahuvipuistossa. Ehkä kannattaisi kysyä reklaamiosastoltamme?”

”En kommentoi”, kommentoi Särkänniemen markkinoinnissa sisällöntuottajana työskentelevä Lotta Watia, eikä suostu kertomaan, mistä somejulkaisuja raapusteleva maskottipossu löytyy. Aiempien tietojen mukaan Pouta Possu on lomalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Pouta Possu on ottanut Särkänniemen somekanavat haltuun.
Pouta Possu on ottanut Särkänniemen somekanavat haltuun.
Lataa
Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä
Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy
Tampereen Särkänniemi Oy
Särkänniemi
33230 TAMPERE

020 7130 200https://sarkanniemi.fi/fi/

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme