Kustannusosakeyhtiö Otava

Miten neulotaan täydellisesti istuva villapaita

Jaa
Haluatko neuloa villapaidan, joka istuu just eikä melkein? Nyt voit suunnitella oman unelmaneuleesi itse!

Tarja Jussila: Just eikä melkein eli miten neulotaan täydellisesti istuva villapaita

Uudenlainen neulekirja tarjoaa valmiiden neulemallien sijasta ohjeet omaan vartaloon ja tyyliin sopivien neuleiden tekemiseen. Voit itse valita langan ja kuosin; kirja neuvoo, kuinka sovitat ne omiin mittoihisi sopivaksi ohjeeksi. Ylhäältä alas neulottavaa puseroa on helppo sovittaa ja muokata neulomisen aikana.

Just eikä melkein -kirja opastaa, miten tunnistat oman vartalotyyppisi, otat tarvittavat mitat ja muutat ne silmukkamääriksi. Voit valita neuleen muodon, väljyyden, pituuden ja kuvioinnin itse ja päättää, millaisen pääntien teet. Kirjassa on ohjeet sekä raglan- että sädekaarrokkeisen neulepuseron ja -takin neulomiseen. Kirja opastaa myös sopivien lankojen valinnassa erityyppisiin neuleisiin ja antaa vinkkejä neuleen viimeistelyyn ja hoitoon.

Kirja sopii neulonnan perustekniikat hallitseville ja toimii hyvänä työkalupakkina myös kokeneemmalle neulojalle.

Tarja Jussila tunnetaan neulepiireissä neulekahvila Lentävästä lapasesta. Vuosikymmenten neuleharrastus herätti hänet huomaamaan, että villapaidan suunnitteluoppaalle on huutava tarve.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi, p. 045 142 5272

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

Moreeni on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Shelley Readin menestysromaani Minne virta kuljettaa on rakkauskirje luonnolle ja ylistys äidinrakkaudelle – kirjailija haastateltavissa Helsingissä 7.–8.6.30.5.2023 13:58:29 EEST | Tiedote

Amerikkalaisen Shelley Readin Minne virta kuljettaa -esikoisromaanin oikeudet on myyty peräti 29 maahan. Teos on vavahduttava kuvaus naisten ja alkuperäiskansojen kaltoinkohtelusta ja sydämen särkevä, vangitseva kertomus nuoren naisen sinnikkyydestä – kaikista niistä suunnista, joita elämä voi ottaa. Shelley Readilla on ehkä hieman yllättäen Suomi-kontakti! Kirjailija saapuu tänne taas kesäkuun alussa ja on myös haastateltavissa Helsingissä 7.–8.6.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme