MessukeskusMessukeskus

Moottoripyörien koeajoja koko kevään ja kesän

Jaa

Moottoripyörien Suurta koeajopäivää ja siihen liittyvää kiertuetta ei voida järjestää tänä vuonna. Sen sijaan maahantuojat ja moottoripyöräkauppiaat järjestävät koeajoja useina päivinä liikkeissään kevään ja kesän aikana. Silloin pääsee koeajamaan moottoripyörämerkkien uutuuspyöriä.

Suuri moottoripyörien koeajopäivä Helsingissä vuonna 2019
Suuri moottoripyörien koeajopäivä Helsingissä vuonna 2019

Suuri koeajopäivä on järjestetty nyt jo neljänä peräkkäisenä vuotena Messukeskuksen pysäköintialueella. Prätkällä töihin -päivänä järjestetty koeajopäivä järjestettiin vuosina 2018 ja 2019 kiertueena ja koeajoja oli myös Tampereella ja Turussa. Seuraava Suuri koeajopäivä voidaan toivottavasti järjestää ensi vuoden kesäkuussa. Koeajopäiväkiertueen järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

”Koeajokiertueen tapahtumat ovat onnistuneet joka vuosi erittäin hyvin ja keränneet paikalle motoristeja koeajamaan uusia moottoripyöriä. Tapahtumassa on voinut koeajaa useampia moottoripyörämerkkejä ja niiden vertailu on ollut helppoa”, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Nyt tilanne on kuitenkin sellainen, ettei tapahtumia voida järjestää suuren osallistujamäärän vuoksi. Olemme siitä todella pahoillamme, mutta emme voi asialle mitään. Tahdomme kuitenkin tukea vahvasti moottoripyöräalaa ja auttaa moottoripyöräilijöitä oikean pyörän löytämisessä. Sen vuoksi olemme keränneet Suomessa järjestettävistä koeajoista kalenterin verkkosivuillemme. Nyt jos koskaan on oikea aika moottoripyöräilylle! ”

Koeajoja moottoripyöräkaupoissa järjestävät lähes kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Yksittäiset koeajopäivät liikkeissä pystytään järjestämään niin, että tilaisuus on kaikille turvallinen. Asiakkaita voidaan palvella ulkona ja sekä turvaväleistä että hygieniasta pidetään hyvää huolta.  Verkkosivuilta http://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com löytyy lista järjestettävistä koeajoista. Listauksesta löytyy koeajojen ajankohta, paikkakunta ja koeajopaikka.  

Messukeskus järjestää MP-messut ja Suuren koeajopäivän Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain. Tänä vuonna koeajokiertue piti järjestää 2. – 5.6.2020, mutta se on nyt peruutettu vallitsevan tilanteen vuoksi. MP 21 -messut järjestetään 5. – 7.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallinen Prätkällä töihin päivä on 5.6.2020.

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

#koeajopaiva

http://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com  

Kuvat

Suuri moottoripyörien koeajopäivä Helsingissä vuonna 2019
Suuri moottoripyörien koeajopäivä Helsingissä vuonna 2019
Lataa
Suuri moottoripyörien koeajopäivä Helsingissä vuonna 2019
Suuri moottoripyörien koeajopäivä Helsingissä vuonna 2019
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Keskiviikkona 3.6. vietetään Kansainvälistä messujen päivää teemalla 'Messut on avain talouden jälleenrakennukseen'1.6.2020 11:54:24 EESTTiedote

Keskiviikkona 3.6. juhlitaan messumediaa. Kansainvälisenä messujen päivänä halutaan nostaa esiin messujen valtaisaa merkitystä elinkeinoelämälle. Messuilla lanseerataan uutuudet, tehdään kauppaa, solmitaan merkittäviä sopimuksia ja luodaan uusia, tärkeitä kontakteja. Messutoiminnan hallittu käynnistäminen auttaisi koronakriisistä kärsivän talouselämän elvyttämiseen.

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme