MessukeskusMessukeskus

MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ – TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA

Jaa

Nyt ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetty suuri moottoripyörien koeajopäivä on saanut motoristit liikkeelle. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueelta oli lähtenyt liikenteeseen jo 400 koeajoa, kun tapahtuma on puolessa välissä. Koeajokiertue suuntaa huomenna 7.6. Turkuun ja päättyy perjantaina 8.6., Prätkällä töihin -päivänä, Helsinkiin.

”Olemme järjestäneet Suuren koeajopäivän kaksi kertaa Helsingissä keväällä. Hyvän palautteen ja motoristien toiveiden vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna kiertueena niin, että koeajamaan pääsee myös Tampereella ja Turussa. Viime keväänä ajettiin Helsingissä jo 1 400 koeajoa, määrä kasvoi huomattavasti ensimmäisestä kerrasta. Tällä hetkellä, kun koeajopäivästä Tampereella on vielä jäljellä puolet, on Tampereella ajettu noin 400 koeajoa. Uskon määrän vielä lähes tuplaantuvan”, arvio tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Moottoripyörät liikkuvat koko ajan ja tunnelma tapahtumassa on korkealla.”

Teltoilla ollaan tyytyväisiä

Tapahtumassa on mukana 16 moottoripyörämerkkiä ja koeajopyöriä on 100. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Moottoripyöriä ovat esittelemässä maahantuojien edustajat tai alueen kauppiaat. BMW:tä ja Triumphia edustaa TK-Biketeam, jolla on moottoripyöräliikkeet Tampereen, Turun ja Helsingin alueilla.

”Olemme saaneet paljon positiivista palautetta koeajajilta. He pääsevät kokeilemaan erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Ostopäätöksen tekeminen on koeajojen jälkeen helpompaa. Koeajoja on ollut koko päivän tasaisesti eikä huono kelikään ole jarruttanut menohaluja. Liidejä  on tullut hyvin ja pääsemme tekemään tarjouksia moottoripyöristä heti tapahtuman jälkeen. Koeajajat lähtevät rohkeasti liikenteeseen ja tunnelma on samanlainen kuin Helsingin koeajopäivässäkin eli erittäin hyvä,” kertoo TK-Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti. ”Koeajokiertue tuntuu onnistuvan hyvin. Se tuo hyvin ala esille ja lisää kiinnostusta moottoripyöriä ja moottoripyöräilyä kohtaan.”

Suuri moottoripyörien koeajokiertue keskiviikosta perjantaihin lähtee Tampereelta 6.6. ja jatkaa Turun 7.6. kautta Helsinkiin 8.6. Perjantaina 8.6. on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä. Messukeskus järjestää koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta.  Tapahtumat järjestetään klo 12-18 kyseisten kaupunkien Messukeskusten pysäköintialueilla ja koeajot suuntaavat liikenteeseen. Odotettavissa paljon prätkäliikennettä Messukeskusten lähistöillä.

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä. Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta. Ota ajokortti mukaan.

Koeajopyörät varataan paikanpäällä.

Koeajo kestää noin 20 minuuttia. Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteeseen. Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta Messukeskuksen pysäköintialueelle. 6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20 7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13 8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Mikko Summa, puh. 040 1421 993, mikko.summa@harley-davidson.com

www.koeajopaiva.com #koeajopaiva

Kuvat

Tampereen koeajopäivä
Tampereen koeajopäivä
Lataa
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 14:03:37 EESTTiedote

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen tapahtuma PulPaper järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa Helsingissä 27.29.4.2021. Tapahtuman ajankohtaa on siirretty kahdella viikolla aiemmin ilmoitetusta, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Messukeskuksessa samaan aikaan PulPaperin kanssa on myös kemian- ja bioalan huipputapahtuma ChemBio Finland ja kemianalan huippuseminaari Helsinki Chemicals Forum. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin alan kävijöille kuin yrityksillekin.

ChemBio Finland 2021 siirtyy kahdella viikolla15.5.2019 13:11:54 EESTTiedote

ChemBio Finland 2021 järjestetään kahden vuoden kuluttua Messukeskuksessa Helsingissä 27.-28.4.2021 ensimmäistä kertaa samanaikaisesti metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-tapahtuman kanssa. Nyt jo toistamiseen ChemBio Finland –tapahtuman yhteydessä on Helsinki Chemicals Forum. Tapahtuman ajankohta siirtyy aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta huhtikuun loppuun, jotta vältetään päällekkäisyys Saksassa järjestettävän suuren teollisuustapahtuman kanssa. Samanaikaiset tapahtumat tuovat synergiaetuja niin kävijöille kuin yrityksillekin. ChemBio Finland –tapahtuma koostuu Kemian Päivien luennoista, bioalan seminaareista ja muusta ohjelmasta sekä kemian ja bioalan näyttelystä, johon viime kerralla osallistui 144 yritystä. ChemBio Finland järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2019 tapahtumassa vieraili yli 4 200 ammattilaista. PulPaper 2018:ssa oli yli 9 200 kävijää yli 50 maasta. Tapahtuma käsitti metsäteollisuuden osa-alueet laajasti huomioiden myös pakkaus-, energia- ja kemiante

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuílla synergia toi vahvuutta11.5.2019 16:35:00 EESTTiedote

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla Helsingissä esiteltiin neljän vuoden tauon jälkeen kattavasti raskasta kalustoa ja hyötyajoneuvoja. Esillä oli lisäksi trukkeja ja päällirakenteita sekä logistiikka- ja kuljetusalan palveluja. Tapahtuma tavoitti hyvin alan ammattilaiset ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana15 500. Tapahtumaan osallistui 216 yritystä. Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme