MessukeskusMessukeskus

MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ – TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA

Jaa

Nyt ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetty suuri moottoripyörien koeajopäivä on saanut motoristit liikkeelle. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueelta oli lähtenyt liikenteeseen jo 400 koeajoa, kun tapahtuma on puolessa välissä. Koeajokiertue suuntaa huomenna 7.6. Turkuun ja päättyy perjantaina 8.6., Prätkällä töihin -päivänä, Helsinkiin.

”Olemme järjestäneet Suuren koeajopäivän kaksi kertaa Helsingissä keväällä. Hyvän palautteen ja motoristien toiveiden vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna kiertueena niin, että koeajamaan pääsee myös Tampereella ja Turussa. Viime keväänä ajettiin Helsingissä jo 1 400 koeajoa, määrä kasvoi huomattavasti ensimmäisestä kerrasta. Tällä hetkellä, kun koeajopäivästä Tampereella on vielä jäljellä puolet, on Tampereella ajettu noin 400 koeajoa. Uskon määrän vielä lähes tuplaantuvan”, arvio tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Moottoripyörät liikkuvat koko ajan ja tunnelma tapahtumassa on korkealla.”

Teltoilla ollaan tyytyväisiä

Tapahtumassa on mukana 16 moottoripyörämerkkiä ja koeajopyöriä on 100. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Moottoripyöriä ovat esittelemässä maahantuojien edustajat tai alueen kauppiaat. BMW:tä ja Triumphia edustaa TK-Biketeam, jolla on moottoripyöräliikkeet Tampereen, Turun ja Helsingin alueilla.

”Olemme saaneet paljon positiivista palautetta koeajajilta. He pääsevät kokeilemaan erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Ostopäätöksen tekeminen on koeajojen jälkeen helpompaa. Koeajoja on ollut koko päivän tasaisesti eikä huono kelikään ole jarruttanut menohaluja. Liidejä  on tullut hyvin ja pääsemme tekemään tarjouksia moottoripyöristä heti tapahtuman jälkeen. Koeajajat lähtevät rohkeasti liikenteeseen ja tunnelma on samanlainen kuin Helsingin koeajopäivässäkin eli erittäin hyvä,” kertoo TK-Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti. ”Koeajokiertue tuntuu onnistuvan hyvin. Se tuo hyvin ala esille ja lisää kiinnostusta moottoripyöriä ja moottoripyöräilyä kohtaan.”

Suuri moottoripyörien koeajokiertue keskiviikosta perjantaihin lähtee Tampereelta 6.6. ja jatkaa Turun 7.6. kautta Helsinkiin 8.6. Perjantaina 8.6. on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä. Messukeskus järjestää koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta.  Tapahtumat järjestetään klo 12-18 kyseisten kaupunkien Messukeskusten pysäköintialueilla ja koeajot suuntaavat liikenteeseen. Odotettavissa paljon prätkäliikennettä Messukeskusten lähistöillä.

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä. Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta. Ota ajokortti mukaan.

Koeajopyörät varataan paikanpäällä.

Koeajo kestää noin 20 minuuttia. Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteeseen. Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta Messukeskuksen pysäköintialueelle. 6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20 7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13 8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Mikko Summa, puh. 040 1421 993, mikko.summa@harley-davidson.com

www.koeajopaiva.com #koeajopaiva

Kuvat

Tampereen koeajopäivä
Tampereen koeajopäivä
Lataa
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään16.8.2018 14:00Tiedote

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään. Uusi yhteistyösopimus kattaa vuodet 2019-2022, joiden aikana Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailut sekä Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailut kilpaillaan Messukeskuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Bocuse d’Or Europe 2022 -kokkikilpailu Suomeen ja pidettäväksi Messukeskuksessa.

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme