MessukeskusMessukeskus

MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ – TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA

Jaa

Nyt ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetty suuri moottoripyörien koeajopäivä on saanut motoristit liikkeelle. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueelta oli lähtenyt liikenteeseen jo 400 koeajoa, kun tapahtuma on puolessa välissä. Koeajokiertue suuntaa huomenna 7.6. Turkuun ja päättyy perjantaina 8.6., Prätkällä töihin -päivänä, Helsinkiin.

”Olemme järjestäneet Suuren koeajopäivän kaksi kertaa Helsingissä keväällä. Hyvän palautteen ja motoristien toiveiden vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna kiertueena niin, että koeajamaan pääsee myös Tampereella ja Turussa. Viime keväänä ajettiin Helsingissä jo 1 400 koeajoa, määrä kasvoi huomattavasti ensimmäisestä kerrasta. Tällä hetkellä, kun koeajopäivästä Tampereella on vielä jäljellä puolet, on Tampereella ajettu noin 400 koeajoa. Uskon määrän vielä lähes tuplaantuvan”, arvio tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Moottoripyörät liikkuvat koko ajan ja tunnelma tapahtumassa on korkealla.”

Teltoilla ollaan tyytyväisiä

Tapahtumassa on mukana 16 moottoripyörämerkkiä ja koeajopyöriä on 100. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Moottoripyöriä ovat esittelemässä maahantuojien edustajat tai alueen kauppiaat. BMW:tä ja Triumphia edustaa TK-Biketeam, jolla on moottoripyöräliikkeet Tampereen, Turun ja Helsingin alueilla.

”Olemme saaneet paljon positiivista palautetta koeajajilta. He pääsevät kokeilemaan erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Ostopäätöksen tekeminen on koeajojen jälkeen helpompaa. Koeajoja on ollut koko päivän tasaisesti eikä huono kelikään ole jarruttanut menohaluja. Liidejä  on tullut hyvin ja pääsemme tekemään tarjouksia moottoripyöristä heti tapahtuman jälkeen. Koeajajat lähtevät rohkeasti liikenteeseen ja tunnelma on samanlainen kuin Helsingin koeajopäivässäkin eli erittäin hyvä,” kertoo TK-Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti. ”Koeajokiertue tuntuu onnistuvan hyvin. Se tuo hyvin ala esille ja lisää kiinnostusta moottoripyöriä ja moottoripyöräilyä kohtaan.”

Suuri moottoripyörien koeajokiertue keskiviikosta perjantaihin lähtee Tampereelta 6.6. ja jatkaa Turun 7.6. kautta Helsinkiin 8.6. Perjantaina 8.6. on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä. Messukeskus järjestää koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta.  Tapahtumat järjestetään klo 12-18 kyseisten kaupunkien Messukeskusten pysäköintialueilla ja koeajot suuntaavat liikenteeseen. Odotettavissa paljon prätkäliikennettä Messukeskusten lähistöillä.

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä. Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta. Ota ajokortti mukaan.

Koeajopyörät varataan paikanpäällä.

Koeajo kestää noin 20 minuuttia. Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteeseen. Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta Messukeskuksen pysäköintialueelle. 6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20 7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13 8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Mikko Summa, puh. 040 1421 993, mikko.summa@harley-davidson.com

www.koeajopaiva.com #koeajopaiva

Kuvat

Tampereen koeajopäivä
Tampereen koeajopäivä
Lataa
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me nosti esiin vastuullista kuluttamista21.10.2018 19:16Tiedote

Tänään päättyneillä I love me -messuilla oli vahva painotus vastuulliseen kuluttamiseen. Luonnonkosmetiikan ja ekomuodin osastojen lisäksi kuluttajille oli tarjolla kotimaista muotia ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. 450 messuilla mukana olleen yrityksen tarjontaan kävi tutustumassa noin 56 000 kuluttajaa. Messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan ostopäätöksiin vaikuttavat entistä vahvemmin tuotteen alkuperään liittyvät asiat.

Maatalouskonemessuilla hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue18.10.2018 12:40Tiedote

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä. Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme