MessukeskusMessukeskus

MOOTTORIPYÖRIEN KOEAJOPÄIVÄT KÄYNNISSÄ – TÄNÄÄN PÄRISEE TAMPEREELLA

Jaa

Nyt ensimmäistä kertaa Tampereella järjestetty suuri moottoripyörien koeajopäivä on saanut motoristit liikkeelle. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueelta oli lähtenyt liikenteeseen jo 400 koeajoa, kun tapahtuma on puolessa välissä. Koeajokiertue suuntaa huomenna 7.6. Turkuun ja päättyy perjantaina 8.6., Prätkällä töihin -päivänä, Helsinkiin.

”Olemme järjestäneet Suuren koeajopäivän kaksi kertaa Helsingissä keväällä. Hyvän palautteen ja motoristien toiveiden vuoksi tapahtuma järjestetään tänä vuonna kiertueena niin, että koeajamaan pääsee myös Tampereella ja Turussa. Viime keväänä ajettiin Helsingissä jo 1 400 koeajoa, määrä kasvoi huomattavasti ensimmäisestä kerrasta. Tällä hetkellä, kun koeajopäivästä Tampereella on vielä jäljellä puolet, on Tampereella ajettu noin 400 koeajoa. Uskon määrän vielä lähes tuplaantuvan”, arvio tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Moottoripyörät liikkuvat koko ajan ja tunnelma tapahtumassa on korkealla.”

Teltoilla ollaan tyytyväisiä

Tapahtumassa on mukana 16 moottoripyörämerkkiä ja koeajopyöriä on 100. Mukana koeajopäivässä ovat Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Moottoripyöriä ovat esittelemässä maahantuojien edustajat tai alueen kauppiaat. BMW:tä ja Triumphia edustaa TK-Biketeam, jolla on moottoripyöräliikkeet Tampereen, Turun ja Helsingin alueilla.

”Olemme saaneet paljon positiivista palautetta koeajajilta. He pääsevät kokeilemaan erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja. Ostopäätöksen tekeminen on koeajojen jälkeen helpompaa. Koeajoja on ollut koko päivän tasaisesti eikä huono kelikään ole jarruttanut menohaluja. Liidejä  on tullut hyvin ja pääsemme tekemään tarjouksia moottoripyöristä heti tapahtuman jälkeen. Koeajajat lähtevät rohkeasti liikenteeseen ja tunnelma on samanlainen kuin Helsingin koeajopäivässäkin eli erittäin hyvä,” kertoo TK-Biketeamin toimitusjohtaja Tomi Kurkilahti. ”Koeajokiertue tuntuu onnistuvan hyvin. Se tuo hyvin ala esille ja lisää kiinnostusta moottoripyöriä ja moottoripyöräilyä kohtaan.”

Suuri moottoripyörien koeajokiertue keskiviikosta perjantaihin lähtee Tampereelta 6.6. ja jatkaa Turun 7.6. kautta Helsinkiin 8.6. Perjantaina 8.6. on valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä. Messukeskus järjestää koeajopäivät Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta.  Tapahtumat järjestetään klo 12-18 kyseisten kaupunkien Messukeskusten pysäköintialueilla ja koeajot suuntaavat liikenteeseen. Odotettavissa paljon prätkäliikennettä Messukeskusten lähistöillä.

Ohjeita koeajajille

Rekisteröidy koeajajaksi www.koeajopaiva.com joko etukäteen tai paikanpäällä. Ota omat ajovarusteet mukaan tai lainaa varusteet tapahtumasta. Ota ajokortti mukaan.

Koeajopyörät varataan paikanpäällä.

Koeajo kestää noin 20 minuuttia. Koeajot lähtevät Messukeskusten pysäköintialueilta ja suuntaavat liikenteeseen. Moottoripyörällä tulevat voivat pysäköidä moottoripyöränsä veloituksetta Messukeskuksen pysäköintialueelle. 6.6. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus: Ilmailunkatu 20 7.6. Turun Messukeskus: Messukentänkatu 9–13 8.6. Messukeskus, Helsinki: Messuaukio 1

Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Mikko Summa, puh. 040 1421 993, mikko.summa@harley-davidson.com

www.koeajopaiva.com #koeajopaiva

Kuvat

Tampereen koeajopäivä
Tampereen koeajopäivä
Lataa
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Kuva: Tampereen koeajopäivä 2018
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme