Tilastokeskus

Muistutuskutsu: Keski-Suomi ja sen kunnat tilastoissa 11.5.2023, Tilastokeskuksen medialounas

Jaa
Mitkä Keski-Suomen kunnat ovat muuttoliikkeen voittajia, entä mihin ihmiset sijoittuvat tutkinnon suorittamisen jälkeen? Miten alueen kuntien yrityksillä menee – työllistäjinä tai tuottavuudessa?

Näistä ja monista muista aiheista on tarjolla tuoreita paikallisia tietoja 11.5.2023 klo 11.30-12.30, kun esittelemme Tilastokeskuksen aluetietoa medialounaalla Tilastokeskuksen pääjohtajan Markus Sovalan maakuntavierailun yhteydessä. Esityksen pitää aluetiedon asiantuntija, Tilastokeskuksen kehittämispäällikkö Pasi Piela. Tavattavissa on Markus Sovalan lisäksi myös Keski-Suomen liiton aluekehitysasiantuntija Kirsi Mukkala.

Paikkana on Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähde, Tietoniekka B116. Osoite: Seminaarinkatu 15 B, Jyväskylä.

Tarjolla on kasvislounas. Tarjoilun vuoksi ilmoittauduthan tilaisuuteen tästä linkistä 8.5.2023 mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja: viestinta@stat.fipasi.piela@stat.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilastokeskus
Työpajankatu 13
00580 HELSINKI

Vaihde 029 551 1000https://www.tilastokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tilastokeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme