Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

MUISTUTUSKUTSU MEDIALLE: Miten hyvinvointia tulisi mitata?

Jaa

EVAlla on ilo kutsua median edustajat tilaisuuteen, jossa keskustellaan kansalaisten kokemasta hyvinvoinnista.

Tiistaina 14. syyskuuta klo 13.0014.00

Paikka: Zoom (webinaarin seuraaminen ei edellytä Zoom-sovelluksen lataamista)

Hyvän yhteiskunnan päämäärä on ”edistää hallittavien onnellisuutta”, linjasi Adam Smith. Mutta miten selvittää, miten kansalainen todella voi? Entä miten tietoa kansalaisten koetusta hyvinvoinnista voidaan hyödyntää politiikassa?

Tervetuloa Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn virtuaaliseen tapahtumaan (live webcast), jossa esittelemme tapoja mitata hyvinvointia. Ihmisten koetusta hyvinvoinnista ja sen mittaamisesta keskustelevat EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla VATTin johtava tutkija Anni Huhtala, Tilastokeskuksen pääjohtaja Markus Sovala sekä hyvinvointimittaria kehittäneet dosentti Frank Martela ja ekonomisti Jussi Ahokas. Samassa yhteydessä julkaistaan Martelan ja Ahokkaan kirjoittama EVA Analyysi Kyllä kansa tietää.

Pyydämme ilmoittautumista tiistaihin 14.9. kello 12.00 mennessä: viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 97 28. Lähetämme webinaarilinkin ilmoittauduttuasi. Webinaarilinkkiä saa jakaa toimituksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry
Arkadiankatu 23 B
00100 HELSINKI

09 686 9200http://www.eva.fi

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä.EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme