Restel OyRestel Oy

Munkinsyönnin maailmanennätysyritys HelmiSimpukan Munkkimellakassa perjantaina 27.4.2018

Jaa

Rikotaanko kevään Munkkimellakassa munkinsyönnin maailmanennätys? Suomen kovin kilpasyömäri Jesse Pynnönen kohtaa neljä kiloa HelmiSimpukan Talon Munkkeja perjantaina 27.4. klo 12 Munkkimellakassa Liperissä - kuinka pojan käy?

Munkinsyönnin maailmanennätysyritys HelmiSimpukan Munkkimellakassa
Munkinsyönnin maailmanennätysyritys HelmiSimpukan Munkkimellakassa

Shell-asemien yhteydessä toimiva HelmiSimpukka järjestää kaksi kertaa vuodessa legendaaristen, itse tehtyjen Talon Munkkien kunniaksi Munkkimellakkapäivän, jolloin munkkeja myydään kymmeniä tuhansia kappaleita ympäri Suomen.

Tämän kevään Munkkimellakan kunniaksi huikeaan YouTube-maineeseen singahtanut kilpasyömäri Jesse Pynnönen yrittää munkinsyönnin maailmanennätystä Ylämyllyn Shell HelmiSimpukassa Lipe-rissä. Tempaus näytetään HelmiSimpukan Facebook-kanavalla livelähetyksenä: https://www.facebook.com/shellhelmisimpukka/.

Hetkessä huippusuosion YouTubessa saavuttaneella Pynnösellä on kanavallaan 56 000 seuraajaa ja hänen videoitaan on katsottu satoja tuhansia kertoja. Pynnönen on jo osoittanut kykynsä munkinsyön-nissä nielaisemalla kolme kiloa berliininmunkkeja tunnissa. Videota on katsottu YouTubessa lähes 300 000 kertaa.

Nyt Pynnönen lupaa koettaa petrata suoritustaan syömällä 4 kiloa HelmiSimpukan itse tehtyjä rinkeli-munkkeja alle puolessa tunnissa. Vastaavaa ei ole yritetty aiemmin, joten tempauksella saatetaan rik-koa epävirallinen kansainvälinen munkinsyöntiennätys.

HelmiSimpukan Talon Munkit ovat ketjun ylpeys. Ne pyöritellään, paistetaan ja koristellaan käsin jokaisella asemalla, joten tarjolla olevat munkit ovat aina takuulla tuoreita, kellonajasta riippumatta.

Tule seuraamaan munkinsyönnin maailmanennätystä ja Munkkimellakan tunnelmaa perjantaina 27.4. klo 12 joko paikan päälle Liperin Ylämyllyyn tai HelmiSimpukan FB-kanavalle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tarja Kuittinen, ketjujohtaja Shell HelmiSimpukka
tel. +358 40 55 62 517, tarja.kuittinen@restel.fi

Kuvat

Munkinsyönnin maailmanennätysyritys HelmiSimpukan Munkkimellakassa
Munkinsyönnin maailmanennätysyritys HelmiSimpukan Munkkimellakassa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 4000 alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grillsson-, Martina-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme