Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen reitti avautuu 24.5. – Töölönlahdenkadulla viimeistelytöitä kuluvalla viikolla

Jaa

Rakennustyöt etenevät Töölönlahdenkadulla sekä Oodin ja Musiikkitalon välissä Kansalaistorin ja Makasiinipuiston ympäristössä. Kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulku helpottuu alueella, kun Musiikkitalon ja Makasiinipuiston työmaan välinen kävely- ja pyöräilyreitti avautuu perjantaina 24.5. Tällä ja ensi viikolla Töölönlahdenkadulla tehdään asvaltointia ja viimeistellään kiveyksiä.

Töölönlahdenkadulla on purettu keskustakirjasto Oodin työmaan aikaista, väliaikaista vesijohtoa, mikä on haitannut alueella liikkumista noin neljän viikon ajan. Työt alkavat olla loppusuoralla ja 13.5. alkaneella viikolla Töölönlahdenkadulla on tehty yöaikaan töitä, jotka liittyvät lopulliseen asvaltointiin.

Asvaltointia tehdään torstain 16.5. ja perjantain 17.5. välisenä yönä. Liikenteenohjaajat ovat ohjaamassa liikennettä kadulla tapahtuvien töiden aikana.

Töölönlahdenkadulla viimeistellään myös kiveyksiä. Tämän työvaiheen pitäisi valmistua maanantaina 20.5. alkavalla viikolla 21.

Makasiinipuistoon tulee yksi Suomen suurimpia – ellei suurin – leikki- ja kiipeilyteline. Leikkivälineen asennus aloitetaan työmaalla maanantaina 20.5. alkavalla viikolla.

Rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen:
Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja (loma 20.-24.5.)
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme