Musiikkitalo

Musiikkitalon kesäkonsertit 2022

Jaa
Tervetuloa nauttimaan kesätorstaista ja maksuttomista keikoista Radio Helsingin, Musiikkitalon ja Food&Events Tapahtumaravintoloiden kanssa!

Radio Helsingin KESÄLIVE tuo Musiikkitalon terassille Radio Helsingin kuratoimia artisteja genrerajoista piittaamatta. Touko- ja kesäkuun aikana terassilla esiintyvät Rosa Coste, Amuri, Kuuhullu, Lyyti, Louie Blue, Pekka Nisu (soolo) ja Hassan Maikal (soolo).

Radio Helsingin KESÄLIVET torstaisin 26. toukokuuta alkaen

26.5. ROSA COSTE 

2.6. AMURI 

9.6. KUUHULLU 

16.6. LYYTI 

23.6. LOUIE BLUE 

30.6. PEKKA NISU (SOOLO) & HASSAN MAIKAL (SOOLO)

Katso KESÄLIVEn esiintyjien aikataulut Facebook-tapahtumasta tai Musiikkitalon tapahtumakalenterista.

Musiikkitalon kesäterassi Kansalaistorilla tarjoaa kesällä ilmaisia livekonsertteja helatorstaista heinäkuun loppuun keskiviikosta lauantaihin. Heinäkuussa KESÄLIVEn paikalla terassilla esiintyvät Musiikkitalon kuratoimat artistit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Musiikkitalo
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70 -100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka. Musiikkitalon julkisiin tiloihin: lämpiöihin, kahvilaan, ravintolaan ja Sibelius-Akatemian kirjastoon ovat niin kaupunkilaiset kuin turistitkin tervetulleita viettämään aikaa, vaikka lippua konserttiin ei olisikaan ostettuna. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Musiikkitalo