Musiikkitalo

Musiikkitalon uudistettu terassi muuntautuu heinä-elokuun ajaksi kaupungin persoonallisimmaksi keikkapaikaksi

Jaa

Radio Helsingin Kesälive tarjoaa Musiikkitalon uudella terassilla vapaan pääsyn tämän hetken kiinnostavimpien kotimaisten artistien keikalle.

Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisen sisäänkäynnin viereen on kevään ajan rakennettu uutta terassia. 16.7. avattavalla terassilla esiintyvät heinä-elokuun aikana Lauri Haav, F, Ex-Tuuttiz, Suad, Gracias, SOFA ja Isaac Sene.

Uuden musiikin esiin nostaminen on Radio Helsingissä sydämen asia. Radio Helsingin ensisijaisena tavoitteena on tuoda uusia artisteja laajemman yleisön tietoisuuteen, mutta terassilla nähdään myös jo vakiintuneita nimiä eri genreistä.

Musiikkitalon terassi on ollut remontissa vuodenvaihteesta alkaen, ja heinäkuun puolivälissä pääsemme nauttimaan täysin uudistuneesta terassista. Uusi terassi on saanut ylleen muun muassa lasikatteen ja lämmityksen. Terassin tarjoiluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Musiikkitalon terassi sijaitsee keskellä Helsingin elävää keskustaa, Oodin ja Kiasman naapurissa.

Musiikkitalon terassilla soi koko loppukesän ajan Radio Helsingin kuratoima musiikki! KESÄLIVEN lisäksi Radio Helsingin DJ:t valtaavat Musiikkitalon terassin perjantai-iltaisin MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU - tapahtumasarjassa ja lauantaipäiväisin Olet ystävien seurassa -klubeilla.

Musiikkitalon vehreällä terassilla nautitaan musiikista, raikkaista juomista, hyvästä ruoasta sekä rennosta tunnelmasta keskellä kaupunkia 16. heinäkuuta alkaen!

ESIINTYJÄT
16.7. Lauri Haav
23.7. F
30.7. Ex-Tuuttiz
6.8. Suad
13.8. Gracias
20.8. Sofa
27.8. Isaac Sene

TERASSIN AUKIOLOAJAT JA AIKATAULUT

Su–ke klo 10 – 20
To klo 10 – 22, KESÄLIVE klo 18 (45 – 60min)
Pe klo 10 – 22, MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU klo 17 – 22
La klo 10 – 22, Olet Ystävien Seurassa klo 14 – 19

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

www.radiohelsinki.fi   –   www.musiikkitalo.fi   –   www.foodandevents.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Radio Helsinki
Nora Uotila
Operatiivinen johtaja
nora.uotila@radiohelsinki.fi
+358 50 540 9930

Musiikkitalo
Juha Paaso
Myynti- ja markkinointipäällikkö
juha.paaso@musiikkitalo.fi
+358 50 430 2699

Food&Events Tapahtumaravintolat
Ville-Eemeli Junnola
Brand Manager
ville-eemeli.junnola@restel.fi
+358 50 359 3489

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Musiikkitalo
Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

Musiikkitalo on konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun Musiikkitalossa järjestetään noin 70 -100 konserttia tai muuta tapahtumaa kuukaudessa. Akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja erilainen, tarkoituksenmukainen akustiikka. Musiikkitalon julkisiin tiloihin: lämpiöihin, kahvilaan, ravintolaan ja Sibelius-Akatemian kirjastoon ovat niin kaupunkilaiset kuin turistitkin tervetulleita viettämään aikaa, vaikka lippua konserttiin ei olisikaan ostettuna. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Musiikkitalo

Musiikkitalon urkujen rakentamista seuraava Urkujen matka -valokuvanäyttely avautuu maanantaina 6.9.3.9.2021 14:51:00 EEST | Tiedote

Helsingin Musiikkitalon konserttisalin uusien urkujen rakentamisen ensimmäinen vaihe toteutettiin konserttisalissa kesän 2021 aikana. Toistaiseksi urut jäävät vielä konserttiyleisön katseilta piiloon, mutta kesän aikana toteutettuihin työvaiheisiin pääsee kurkistamaan Urkujen matka -valokuvanäyttelyn kautta, joka on nähtävillä Musiikkitalon konserttisalin näyttelyvitriinissä.

Lontoon Philharmonia-orkesterin ja Santtu-Matias Rouvalin vierailu Tampere-taloon ja Musiikkitaloon siirtyy toukokuulle 202228.7.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit ensi vuonna Helsingissä ja Tampereella. Musiikkitalo ja Tampere-talo toteuttavat orkesterivierailun yhteistyössä. Konsertit oli määrä järjestää syyskuussa 2021, mutta koronatilanteesta johtuen konsertit siirretään toukokuulle 2022. Konsertit toteutuvat Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.

Kolme orkesteria jälleen yhdessä Taavi Oramon johdolla16.6.2021 10:38:08 EEST | Tiedote

Pääkaupungin itsenäiset orkesterit Avanti!, UMO Helsinki Jazz Orchestra sekä Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) yhdistävät jälleen voimansa AUF-yhteistyön merkeissä. Syyskuun Musiikkitalon konsertissa "Musiikkia kaikille" rikotaan rajoja, ja yhdistellään eri aikakausia ja tyylejä. Orkesterit soittavat yhdessä ja erikseen teoksia, joissa yhdistyvät vanha ja uusi, kevyt sekä vakava. Konsertin kapellimestarina toimii musiikin moniosaaja Taavi Oramo.

Musiikkitalo täyttää 10 vuotta! Synttäriviikkoa juhlitaan syyskuun alussa3.5.2021 15:09:53 EEST | Tiedote

Musiikkitalo täyttää 10 vuotta Musiikkitalon avajaisista tulee elokuun viimeisenä päivänä kuluneeksi tasan 10 vuotta. Lähes 20 vuotta kestäneen monivaiheisen suunnittelun ja rakentamisen jälkeen kapellimestari Jukka-Pekka Saraste johti 31.8.2011 avajaiskonsertin, jonka orkesteri muodostui Helsingin kaupunginorkesterin puhallin- ja lyömäsoittajista sekä Radion sinfoniaorkesterin jousisoittajista. Kuoro koottiin Sibelius-Akatemian opiskelijoista, henkilökunnasta sekä pääkaupunkiseudun kuoroharrastajista. Avajaiskonsertin ensimmäisenä numerona soitettiin Jean Sibeliuksen Finlandia. Kymmenen vuoden aikana Musiikkitalosta on muodostunut maamme vilkkain konserttitalo. Vuonna 2019 Musiikkitalossa järjestettiin yli 1 600 tapahtumaa, ja taloon tehtiin yli miljoona käyntiä. Musiikkitalo on vakiinnuttanut paikkansa kulttuurin kentällä ja saanut erityistä kiitosta arkkitehtuuristaan, akustiikastaan ja asiakaspalvelustaan – mutta ennen kaikkea siellä järjestetyistä konserteista. Kymmenen vuoden aik

Ambient-Vivaldia ja elokuvatehosteita kolmen orkesterin yhteiskonsertissa 15.9.202010.9.2020 17:50:14 EEST | Uutinen

AUF-orkesterit eli yhteistyötä jo vuodesta 2017 tehneet kamariorkesteri Avanti!, UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) esiintyvät toistamiseen yhteiskonsertissa tiistaina 15.9.2020 kello 19 Musiikkitalon konserttisalissa. Konserttiohjelmassa liikutaan näiden kolmen orkesterin luonteille sopivasti jazzin, nykymusiikin ja barokin alueilla, mutta yhtä lailla mukana on yllätyksellisempiäkin elementtejä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme