Muumimaailma Oy

Muumimaailmassa vietetään juhannusta ja suunnitellaan uutta!

Jaa

Tervetuloa viettämään lapsiperheen vaaratonta juhannusta Muumimaailmaan! Juhannusta vietetään Muumimaailmassa 25.-26.6. perinteisin menoin mm. pystyttämällä juhannussalko Muumilaaksoon ja luvassa on harvemmin Muumimaailmassa tavatun yllätyshahmon vierailu.

Nipsu syö pannukakkuja
Nipsu syö pannukakkuja

Muumimaailman kausi on käynnistynyt odotuksiin nähden vilkkaampana. Se tukee ajatusta siitä, että tänä kesänä kotimaan matkailu kasvaa, kun ulkomaille matkustaminen on rajoitettua. Kauden uutuudet Noidan talo, Kuularata ja Hemulin Kukkapenkki ovat osoittautuneet kaikille mieluisiksi. Uudet myyntipisteet Keksintökahvila, Hemulin Jätski ja uudistunut ravintola Mamman Keittiö ovat herättäneet ihastusta.  Taikarannekkeiden kautta käytettävät personoidut elämykset tuottavat päivittäin tuhansia elämyksiä lapsiperheille.  

Muumimaailma hakee kasvua laajentamalla toimintaansa ja suunnittelee uusien puistojen avaamista. Vantaan Backaksen alueelle on suunnitteilla matkailukeskittymä, jonka yhtenä osana tulee olemaan ympärivuotinen Muumi-teemainen sisäpuisto. Toiveena on, että lentomatkustuksen elpyessä ja etenkin aasialaisten turistien palautuminen luo merkittävän asiakaspohjan kohteelle, joka sijaitsee vain noin seitsemän minuutin päässä Helsingin lentokentältä. 

Norjan Larvikiin on suunnitteilla uusi Naantalin Muumimaailman kaltainen puisto. Larvik on keskeisen sijaintinsa vuoksi yksi Norjan suosituimmista kesäkohteista, joka on helposti saavutettavissa myös esimerkiksi Ruotsista ja Tanskasta. Läheltä löytyy lentokenttä ja Osloonkin on matkaa vain 130 kilometriä.  

“Muumien tunnettuus ja suosio kasvaa maailmalla, joka luo hyvän pohjan uusille kohteille. Vantaan Backaksella kaavoitusprosessi on edennyt joutuisasti, Norjassa on tarkoitus päästä aloittamaan kaavoitustyöt heti tulevana syksynä. Kokonaisuutena prosessit uusien puistojen avaamiseksi ovat pitkiä ja mutkia matkaan saattaa tulla, kuten kävi Karlstadissa, jossa tarvittavat viranomaispäätökset eivät saaneet lainvoimaa. Näillä näkymin kummankin puiston avaaminen olisi mahdollista aikaisintaan vuonna 2024-25, aikataulut tarkentuvat prosessien edetessä”, toteaa Muumimaailma Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lohikoski. 

Naantalin Muumimaailma on avoinna joka päivä elokuun 22 päivään saakka. Puistossa mahdollistetaan terveysturvallinen vierailu esimerkiksi lisätyillä hygieniatoimenpiteillä. Muumimaailmassa ollaan pääasiassa ulkona luonnon keskellä, joka osaltaan vähentää riskiä tartunnalle. 

  

Avainsanat

Kuvat

Nipsu syö pannukakkuja
Nipsu syö pannukakkuja
Lataa
Noita muuttaa uuteen taloon
Noita muuttaa uuteen taloon
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Muumimaailma Oy
Kaivokatu 5
21101 Naantali

02 511 1111http://www.muumimaailma.fi

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Muumimaailma Oy

Muumimaailman kesä alkaa lauantaina!4.6.2020 15:30:53 EEST | Tiedote

Muumimaailma avaa ovensa lauantaina 6.6. klo 11. Muumisaaren kesäinen luonto ja merellinen Naantali odottavat vieraitaan innolla. Muumimaailman kaikki toiminnot ovat ennallaan: Muumitaloon pääsee sisälle ja esityksiä on runsaasti sekä Teatteri Emmassa että Pikku Estradilla. Kävijämäärää on rajattu ja liput ovat vain ennakkomyynnissä. Muumitalo, Hemulin talo sekä wc-tilat on suojattu nanopinnoitteella, joka hylkii tehokkaasti mikrobeja.

Kesän iloisin uutinen: Muumimaailma avataan 6. kesäkuuta!26.5.2020 10:04:11 EEST | Tiedote

Muumimaailman kesä alkaa 6.6. ja ovet ovat avoinna kesäkuussa joka päivä klo 11-17. Teemapuistossa huolehditaan niin pienten kuin isojenkin vieraiden turvallisuudesta. Lupauksemme on ’iloitse huoletta’, jonka lunastamiseksi noudatamme vallitsevan tilanteen takia erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta sekä tietysti viranomaisten määräyksiä ja ohjeita. Rajaamme päivittäistä kävijämäärää ja kiinnitämme huomiota turvaväleihin sekä henkilökunnan että asiakkaiden osalta. Pääsyliput ja pysäköintiliput ovat myynnissä vain ennakkoon verkkokaupastamme. Muumitalo, Hemulin talo sekä wc-tilat on suojattu nanopinnoitteella, joka hylkii tehokkaasti mikrobeja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme