MV-Jäähdytys Oy

MV-Jäähdytys on ostanut Lahden Lämpöpumppuhuollon liiketoiminnan

Jaa
Kylmätekniikkaan ja ammattikeittiölaitteisiin keskittyvä huolto- ja projektiyhtiö MV-Jäähdytys vahvistaa lämpöpumppujen asennus- sekä huoltopalveluaan kotitalouksille Päijät-Hämeessä ostamalla lämpöpumppuihin keskittyvän Lahden Lämpöpumppuhuollon liiketoiminnan. Liiketoimintakauppa tukee MV-Jäähdytyksen strategiaa ja valtakunnallista kasvua.

Jo 50 vuotta Suomessa palvellut MV-Jäähdytys Oy on ostanut Lahden Lämpöpumppuhuollon liiketoiminnan 9.2.2023. MV-Jäähdytyksellä on vahva osaaminen kiinteistöjen lämmityksessä, jäähdytyksessä sekä ammattikeittiön laitteistoissa, ja yrityskaupan myötä MV-Jäähdytys vahvistaa lämpöpumppujen asennus- sekä huoltopalveluaan kotitalouksille Päijät-Hämeessä. 

- Lahden Lämpöpumppuhuolto on vakiinnuttanut asemansa Päijät-Hämeessä sekä kasvattanut vahvasti tunnettavuutta lämpöpumppujen asennusten ja huoltojen saralla. Tämän liiketoimintakaupan myötä saamme lisäksi tiimiimme lisää vankkaa osaamista, sanoo MV-Jäähdytyksen toimitusjohtaja Ilpo Mäkelä.

Yrityskaupan myötä yhtiön kaksi asentajaa liittyvät MV-Jäähdytyksen tiimiin. MV-Jäähdytys erottuikin ostajaehdokkaista sen työntekijäystävällisyydellä.

- Olemme yrityksenä nyt sellaisessa kehitysvaiheessa, että seuraavaan askeleeseen tulisi olla isommat henkselit. Tämän vuoksi liiketoiminnan myynti tuli nyt ajankohtaiseksi, kertoo Lahden Lämpöpumppuhuollon omistaja Tommi Hykkyrä. 

-Halusin, että huipputekijämme saavat hyvän kodin myös yrityskaupan myötä, ja tässä MV-Jäähdytys erottui hyvin, Hykkyrä jatkaa. 

Lisätietoja:
Ilpo Mäkelä
Toimitusjohtaja
MV-Jäähdytys Oy
+358 50 4088 308
ilpo.makela@mv-jaahdytys.fi
www.mv-jaahdytys.fi

MV-Jäähdytys

MV-Jäähdytys Oy on vuonna 1971 perustettu perheyhtiötaustainen kylmä- ja pakkastiloihin, jäähdytyslaitteistoihin, lämpöpumppuihin ja ammattikeittiölaitteisiin erikoistunut huolto- ja projektiyhtiö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli lähes 30 miljoonaa euroa. MV-Jäähdytys Oy palvelee valtakunnallisesti nyt jo 300 hartiaisen henkilöstönsä voimin. Palvelu- ja logistiikkakeskuksia MV-Jäähdytyksellä on 5 kappaletta ja ne sijaitsevat Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa sekä Päijät-Hämeessä. MV-Jäähdytys Oy on osa Nordic Climate Groupia. Nordic Climate Group on Pohjois-Euroopan johtava jäähdytys-, lämmitys ja energiatehokkaita palveluratkaisuja toimittava yrittäjä vetoinen konserni. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli yli 300 Milj.€ ja konserniin kuuluvat yritykset työllistävät tänä päivänä jo yli 1000 alan ammattilaista.

Lahden Lämpöpumppuhuolto 

Lahden Lämpöpumppuhuolto on lämpöpumppujen huoltoon ja asennuksiin erikoistunut yhtiö, joka toimii Päijät-Hämeessä. Lahden Lämpöpumppuhuollon asiakkaita ovat yksityisasiakkaat, yritykset sekä taloyhtiöt. Liikevaihto 2022 oli 1 168 000 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

MV-Jäähdytys Oy
Åbyntie 1
01730 Vantaa

020 786 1900https://www.mv-jaahdytys.fi

MV-Jäähdytys Oy
Åbyntie 1
01730 Vantaa
020 786 1900
mv-jaahdytys.fi

MV-Jäähdytys Oy asentaa ja huoltaa merkkiriippumattomasti kaikki ammattikeittiölaitteet, lämpöpumput, jäähdytyslaitteistot sekä kylmä- ja pakkastilat. Huolehdimme laitteistasi niiden koko elinkaaren ajan: aina asennuksesta huoltoon ja käytöstä poistamiseen saakka.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta MV-Jäähdytys Oy

Periksiantamattoman perheyhtiön tarina täyttää 50 vuotta! MV-Jäähdytys on säilyttänyt paikkansa huoltoliiketoiminnan suunnannäyttäjänä.29.10.2021 06:05:00 EEST | Tiedote

MV-Jäähdytys on ollut huoltoliiketoiminnan edelläkävijä jo 50 vuotta. MV-Jäähdytys toi Suomeen kylmäalan huoltotarrat, oli luomassa alan toimitusehtoja sekä hintasuosituksia. Tänä päivänä MV-Jäähdytys tunnetaan erityisesti huoltosopimuskonseptin isänä sekä laitedatapohjaisen huoltoliiketoiminnan suunnannäyttäjänä. MV-Jäähdytyksen asiakas, Särkänniemi, on valaissut Näsinneulan MV:n siniseksi 30.10.-1.11. kunnioittaakseen MV-Jäähdytyksen saavutuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme