Kustannusosakeyhtiö Otava

MYYNYT LIKI 100 000 – NYT ÄÄNIKIRJASSA MYÖS TIIHOSEN OMAA ÄÄNTÄ MUKANA! 

Jaa

Lähes 100 000 kirjaa myyneen bestsellerin JHT Musta lammas uusi äänikirjaversio on julkaistu yksinoikeudella Suplassa. Suomessa hyvin harva kirja saavuttaa yli 100 000 kappaleen maagisen rajan.

”Äänikirjojen kulutus on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Kun tajusimme, että Musta Lammas äänikirjavalikoimasta puuttui pokkariversiossa aiemmin ilmestynyt viimeinen luku, halusin lukea sen itse ja tuoda siihen sitä kautta vielä henkilökohtaisemman otteen. JHT - Musta Lammas on koko urani parhaiten onnistuneita osumia. Kirjailija Mikko Aaltonen teki loistavaa, pitkäjänteistä työtä ja uskon, että hänen panoksensa ansiosta kirja on bestselleri, joka on pysytellyt jo vuosia luetuimpien kirjojen joukossa. Kirjasta tulee minulle edelleen lähes päivittäin positiivista palautetta somen kautta. Elämäkertaa tehdessä halusin purkaa päälleni kasautunutta painolastia ja kertoa asiat rehellisesti, niin hyvine kuin huonoine puolineen. Se auttoi”, Jare Tiihonen kommentoi.

”Elämäkertojen suosio äänikirjoissa on todella isossa kasvussa. On upeaa saada tämä monen vuoden bestseller uutena versiona kuunneltavaksi. Harva kirja jatkaa bestsellerinä näin monen vuoden jälkeen ilmestymisestään. JHT on edelleen yksi myydyimpiä äänikirjojamme”, iloitsee Otavan liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani.

JHT – Musta lammas on Mikko Aaltosen kirjoittama Jare Tiihosesta kertova elämäkerta, joka ilmestyi vuonna 2016. Kirja on julkaisustaan lähtien ollut luetuimpien ja kuunnelluimpien kirjojen joukossa.

Lisätietoja: 

Manage Me
Toimitusjohtaja ja manageri Carla Ahonius
carla@manageme.fi
040 719 7668

Kustannusosakeyhtiö Otava
Liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani 
noora.al-ani@otava.fi
050 5392870

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme