Visit NaantaliVisit Naantali

NAANTALILAINEN AMANDIS EHDOLLA KAHDESSA KATEGORIASSA FINNISH TRAVEL GALASSA 2019

Jaa
Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL palkitsee vuosittain matkailutekoja ja -ilmiöitä Finnish Travel Galassa. Naantalilaisen hotelli-ravintola Amandiksen yrittäjä Annika Virtanen on ehdolla vuoden matkailutulokkaana ja Amandis vuoden matkailukohteena isojen kohteiden, Helsingin ja Fiskars Villagen, rinnalla 4.10. järjestettävässä gaalassa.

Marraskuusta 2018 lähtien Amandista luotsannut Annika on suunnannut liiketoimintaansa omien arvojensa mukaisesti vastuulliseen toimintaan, ja hyvinvointia tarjoillaan asiakkaille kattauksen, kauneuden, merimaiseman ja hotellihuoneisiin liittyvien tarinoiden muodossa.

Tänä vuonna täysin remontoidut hotellihuoneet tarjoavat kokonaisvaltaisen elämyksen keskellä tunnelmallista Naantalin vanhaa kaupunkia. ’Rakastettava Amandiksen elämys on myös vastuullinen elämys. Raaka-aineemme tulevat lähiseudulta ja suunnittelemme menut aina kauden tarjonnan mukaan’, kertoo Annika Virtanen.

Tänä kesänä Amandis valittiin yleisöäänillä Naantalin Makuaarteeksi Smaku-ruokatapahtumassa. ’Saamamme ehdokkuudet ja palkinnot kertovat meille siitä, että olemme kehittäneet tuotetta oikeaan suuntaan, ja kuuntelemme asiakkaita herkällä korvalla jatkossakin. Tulevana keväänä panostamme kokoustuotteseen, ja laajennamme tarjontaamme yrityksille’, toteaa Annika.   

Lisätietoja

yrittäjä Annika Virtanen, annika.virtanen@amandis.fi, p. 040 773 7143

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Ravintola Tammiston Kuulas Naantalissa tarjoaa Suomen parhaat ruokaelämykset5.12.2023 07:51:00 EET | Tiedote

"Jotain erilaista ja innovatiivista" - Hungry for Finland -kilpailun voitto Naantaliin. Ravintola Tammiston Kuulas tarjoaa Suomen parhaat ruokaelämykset. Hungry for Finland 2023 -ruokamatkailukilpailun voittajaksi on valittu naantalilaisen Tammiston Kuulas -ravintolan kaksi tuotetta: kaikkia aisteja kutkuttava Piknik omenapuun alla ja saariston makuja tarjoava Taste of Archipelago -tapahtuma.

Piknik Omenapuun alla ja Taste of Archipelago Naantalista Suomen paras ruokamatkailutuote 202330.11.2023 15:15:00 EET | Tiedote

Hungry for Finland Ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut naantalilaisen Tammiston Kuulas-ravintolan Piknik Omenapuun alla ja Taste of Archipelago -tapahtuman Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023. Palkinnon jakoi maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah. Kilpailuun osallistui 46 monipuolista ja tasokasta tuotetta ammattilaissarjassa. Tänä vuonna erityistavoite oli saada mukaan vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvia tuotteita. Myös muut naantalilaiset yritykset ovat keränneet merkittäviä palkintoja loppuvuoden aikana, ja ne tarjoavat asiakkailleen elämyksellisiä ja vastuullisia tuotteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye