Naantalin kaupunki

Naantalilaiset yritykset nyt kootusti Know Your Hoodsin kartalla

Jaa
Paikallisiin lähipalveluihin on Naantalissa nyt entistä helpompi tutustua, sillä naantalilaiset yritykset löytyvät kootusti naapurustojen hakukone Know Your Hoodsin kartalta osoitteesta naantali.hoods.fi.

Jo aiemmin Know Your Hoodsin karttapalvelusta ovat löytyneet julkiset palvelut, kuten esimerkiksi koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut sekä päivittäispalveluita, mutta kesästä alkaen kartalla on voinut tutustua myös naantalilaisten yrittäjien tarjoamiin palveluihin.

Laajennetun karttapalvelun tavoitteena on palvella niin muuttajia, asukkaita kuin Naantalin matkailijoitakin ja tarjota yrittäjille mahdollisuus tuoda toimintaansa esille.

– Muuttoa harkitsevia kiinnostaa uuden kotipaikan lähipalvelut. Käyttäjämme ovat eniten toivoneet, että kartalla voisi nähdä myös yrittäjien tarjoamia palveluita. Nyt se on Naantalissa mahdollista ja voimme tuoda alueen kiinnostavia yrityksiä esille, Know Your Hoodsista vastaavan CYF Digitalin toimitusjohtaja Susanna Lahtinen toteaa.

– Paikallisille asukkaille karttapalvelu voi tarjota tietoa sellaisista palveluista, joita on tarvinnut harvemmin ja jotka eivät ole vielä niin tuttuja. Kolmantena kohderyhmänä ovat vierailijat, jotka löytävät kartalta palvelut yhdestä paikasta kätevästi, Lahtinen sanoo.

Tiedot paikallisista yrityksistä tulevat kartalle OpenStreetMap-palvelusta, joka on kaikille avoin, ei-kaupallinen paikkatietoalusta. Näin yrittäjien on myös helppo päivittää oman yrityksensä tiedot kartalle. OSM-paikkatietoalustaa käytetään Know Your Hoodsin lisäksi yhä useammassa palvelussa, joten tietojen kannattaa olla ajan tasalla.

Know Your Hoodsin kartalla käyttäjät pystyvät suodattamaan yrityksiä kategorioiden perusteella, oli haussa sitten vaikkapa esimerkiksi majoitus, ravintola tai ostosmahdollisuudet. Tällä hetkellä kartalta löytyy jo noin satakunta naantalilaista yritystä.

Naantalin elinkeinoasiamies Lassi Rosala kertoo, että paikallisia yrityksiä kokoavaa palvelua on paljon toivottu. Naantalin kaupunki oli mukana kehittämässä palvelua Know Your Hoodsin kanssa.

– Karttapalvelulla haluamme tarjota yrittäjille maksuttoman alustan tuoda omaa toimintaansa näkyväksi. Sitä voidaan hyödyntää myös yhteismarkkinointiin, Rosala toteaa.

Löydä naantalilaiset yritykset kartalta: naantali.hoods.fi

Päivitä naantalilaisten yritysten tietoja: openstreetmap.org

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lassi Rosala
elinkeinoasiamies
Naantalin kaupunki
040 678 3270
lassi.rosala@naantali.fi


Susanna Lahtinen
toimitusjohtaja
CYF Digital
040 705 1991
susanna@cyf.fi

Tietoja julkaisijasta

Naantalin kaupunki
Naantalin kaupunki
PL 43
21101 Naantali

02 4345 111http://www.naantali.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Naantalin asuntomessualueen pohjoispuolen tontit kiinnostivat – seuraavaksi omakotitontteja hakuun Aurinkotuulesta23.9.2022 09:40:00 EEST | Tiedote

Heinäkuun alussa alkanut Naantalin asuntomessualue Lounatuulen pohjoispuolen omakotitonttien ja asuinpientalorakentamisen tonttien haku päättyi elokuun lopussa. Haettavana oli yhdeksän omakotitonttia sekä neljä yhtiömuotoiseen asuinpientalorakentamiseen tarkoitettua tonttia. Tilhon varrella sijaitsevista omakotitonteista saatiin yhteensä 11 hakemusta ja pientalotonteista viisi. 16 tarjoajasta 13 teki tarjouksen useammasta alueen tontista asettaen tarjouksen kohteet mieluisuusjärjestykseen. Suosituin tontti keräsi tarjouksia kuudelta eri tarjoajalta. Maanantaina 26.9. kokoontuvalle Naantalin kaupunginhallitukselle esitetään, että tarjouskilpailun tuloksena luovutetaan seitsemän omakotitonttia ja kaikki neljä pientalotonttia. Naantalin maankäyttöpäällikkö Tuomas Lindholm on tyytyväinen tarjouskilpailujen tulokseen. Luonnonmaan uusien asuinalueiden omakoti- ja asuinpientalorakentamisen tontit ovat liikkuneet vilkkaasti. – Lounatuulen sijainti saaristoluonnon keskellä ja kehittyvien palvel

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme