Naantalin kaupunkiNaantalin kaupunkiNaantalin kaupunki

Naantalin asuntomessualue sai paljon hyviä hakemuksia

Jaa

Elokuun puolivälissä alkanut tonttihaku vuoden 2022 asuntomessualueelle Naantaliin päättyi lokakuun lopussa. Haettavana oli 16 omakotitonttia, viisi vapaa-ajan tonttia ja neljä yhtiömuotoista tonttia. Hakemuksia tuli yhteensä 20.

Määräaikaan mennessä saapuneista hakemuksista 3 kohdistui vapaa-ajan tonteille, 15 omakotitonteille ja 2 yhtiömuotoiseen rakentamiseen varatuille tonteille. Joillekin tonteille tuli useampia hakemuksia. Yksi tonteista on varattu entuudestaan Naantalin Vuokratalot Oy:lle.

Projektipäällikkö Timo Tirri on tyytyväinen hakemusten tasokkuuteen ja kiinnostavuuteen sekä määrään. - Hakemuksissa oli hyvin huomioitu asemakaava sekä rakentamisen teemat, joita olivat saariston luonto, innovatiiviset energiaratkaisut, terveellinen rakentaminen ja turvallisuus, Tirri toteaa.

- Hakukierroksen tulos on jälleen erinomainen osoitus vuosittaisten Asuntomessujen kiinnostuksesta rakentajaperheiden ja taloteollisuuden piirissä. Tästä on hyvä jatkaa Naantaliin syntyvän laadukkaan asuinalueen rakentamiseen ja mielenkiintoisen Asuntomessutapahtuman 2022 toteuttamiseen, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Ensimmäiset rakentajavalinnat tehdään loppuvuoden aikana

Suomen Asuntomessujen ja Naantalin kaupungin edustajien muodostama laaturyhmä tekee rakentajavalinnat vuoden 2019 loppuun mennessä. Valintoihin vaikuttavat muun muassa suunnitellun hankkeen laatu, rakentamisen teemojen huomioiminen ja kohteen sopiminen saariston luontoon. Vapaaksi jäävien vapaa-ajan ja omakotitonttien haku käynnistyy vuoden 2020 alussa, ja yhtiömuotoisen rakentamisen mahdollistavat vapaat tontit tulevat viipymättä jatkuvaan hakuun.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Kuva Naantalin asuntomessualue Lounatuuli Matalahden eteläpuolelta kuvattuna
Kuva Naantalin asuntomessualue Lounatuuli Matalahden eteläpuolelta kuvattuna
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin kaupunki
Naantalin kaupunki
PL 43
21101 Naantali

02 4345 111http://www.naantali.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme