Naantalin Musiikkijuhlat

Naantalin Musiikkijuhlien kesäkuun festivaali perutaan koronapandemian takia ja siirretään kesäkuulle 2021

Jaa

Naantalin musiikkijuhlasäätiön hallitus kokoontui viime viikolla ja teki raskaan, mutta välttämättömän päätöksen siirtää festivaali koronapandemian takia kesäkuusta 2020 kesäkuulle 2021. Tiedotamme asiasta tarkemmin kaikissa kanavissamme lähipäivinä.

Ohjelma on selvästi tänä vuonna poikkeuksellisen hieno, koska poikkeuksellisen monta konserttia oli loppuunmyyty jo maaliskuussa. Nyt lipunmyynti on ymmärrettävistä syistä pysähtynyt kokonaan. Lähes kaikille taiteilijoille sopii tulla Naantaliin ensi kesäkuussa 8. – 19.6.2021. Festivaaliohjelma siirtyy siis lähes sellaisenaan ensi vuoteen, ja vuoden 2021 lipunmyynti avautuu viimeistään huhtikuun lopussa.

- Kiitämme loistavia taiteilijoitamme, jotka olivat heti valmiita tulemaan ensi vuonna. Meillä on myös hieno ja uskollinen yleisö, ja toivomme, että he pitävät lippunsa ja varauksensa, jotka ovat sellaisenaan voimassa myös 2021, ja saapuvat nauttimaan musiikin voimasta ja energiasta jälleen ensi vuonna. Elämme nyt täysin poikkeuksellisia aikoja, mutta toivottavasti pääsemme kaikki mahdollisimman pian taas elävän kulttuurin äärelleOlemme todella pahoillamme, että emme tänä vuonna pääse avaamaan Suomen festivaalikesää Naantalissa, mutta sitä ihanammalta se tuntuu sitten ensi kesänä, toteaa toimitusjohtaja Tiina Tunturi.

Naantalin Musiikkijuhlat perustettiin 1980 sellisti Arto Noraksen aloitteesta. Festivaali vietti viime vuonna 40-vuotisjuhlaansa ja ylsi lähes 20 000 kävijän yleisöennätykseen.

Naantalin Musiikkijuhlat soi ensi vuonna 8. – 19.6.2021.

Musiikkijuhlien kesän 2021 liput tulevat myyntiin viikolla 18 Lippupisteessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tiina Tunturi, toimitusjohtaja
tiina.tunturi@naantali.fi
044 516 1718
www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Naantalin Musiikkijuhlat
Naantalin Musiikkijuhlat
PL 46
21101 Naantali

0445161718http://www.naantalinmusiikkijuhlat.fi

Naantalin Musiikkijuhlat on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista musiikkifestivaaleista. Sen ohjelmiston keskiössä on kamarimusiikki kaikessa monimuotoisuudessaan. Vuosittain ohjelmaa täydentävät myös maailman huipputaiteilijoiden resitaalit sekä maineikkaiden orkesterien vierailut. Kamarimusiikkitapahtumana se tunnetaan korkeasta taiteellisesta tasostaan, idyllisistä konserttipaikoistaan sekä ajankohdastaan Suomen festivaalikesän avaajana. Juhlien korkeatasoisuus on monesti huomioitu myös kansainvälisesti. Musiikkijuhlat järjestetään kesäkuun alussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin Musiikkijuhlat

KUTSU NAANTALIN MUSIIKKIJUHLIEN TIEDOTUSTILAISUUTEEN12.10.2020 12:00:00 EESTKutsu

23 vuoden työuran Naantalin Musiikkijuhlien toiminnanjohtajana/toimitusjohtajana tehnyt Tiina Tunturi siirtyy eläkkeelle. Lämpimästi tervetuloa tiedotustilaisuuteemme tapaamaan uutta toimitusjohtajaamme. Paikka: Amandis, Nunnakatu 6, Naantali Aika: Torstai 15. lokakuuta klo 12 Tilaisuus kestää runsaan tunnin, sisältäen lounaan. Toivon, että ilmoitat tulostasi viim. ke 14.10. osoitteeseen tiina.tunturi@naantali.fi. TERVETULOA! Ystävällisin terveisin, Naantalin Musiikkijuhlat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme