Lapinjärven kunta

Näköalapaikka-rekrytointitapahtuma tuo työpaikat ja työnhakijat yhteen Porlammille

Jaa

Porlammin liikuntahallissa järjestetään 13.9. viime vuosina menestyneet Näköalapaikka-messut. Viime vuonna rekrytointimessut työllistivät kymmeniä työnhakijoita – nyt mukaan odotetaan jälleen satoja kävijöitä ja viitisenkymmentä näytteilleasettajaa.

Neljättä kertaa järjestettävät messut ovat keränneet joka vuosi satoja kävijöitä.
Neljättä kertaa järjestettävät messut ovat keränneet joka vuosi satoja kävijöitä.

Jokasyksyisiksi muodostuneet Näköalapaikka-messut ovat houkutelleet runsaasti kävijöitä. Yhteistyössä järjestäjinä ovat työnhakijoita valmentava Taitopaikka sekä Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto.

Kävijöitä on riittänyt aikaisempien vuosien perusteella ja tänä vuonna messujen ohjelma järjestetään klo 12 – 15 portaittain, jotta kaikki kiinnostuneet ehtivät tutustumaan näytteilleasettajiin. Työttömille työnhakijoille on järjestetty maksuton kuljetus messupaikalle ja takaisin. Mukaan on kutsuttu lähialueiden yrityksiä ja oppilaitoksia monipuolisesti eri aloilta.

Viereisessä taitopaikassa on mahdollisuus lounasruokailuun. Liikuntahalli sijaitsee osoitteessa Koulupolku 8, 07800 Porlammi.

Lisätietoja:

Aino Laukkanen
044 793 0599
aino.laukkanen@lapinjarvi.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Neljättä kertaa järjestettävät messut ovat keränneet joka vuosi satoja kävijöitä.
Neljättä kertaa järjestettävät messut ovat keränneet joka vuosi satoja kävijöitä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lapinjärven kunta
Lapinjärven kunta
Lapinjärventie 20
07800 LAPINJÄRVI

019 510 860http://www.lapinjarvi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapinjärven kunta

Lapinjärven kunnan Eskola-hanke etenee: Mobiilikoulu luo uusia mahdollisuuksia perusopetuksen järjestämiseen etäisyyksien päästä9.8.2018 14:50Tiedote

Lapinjärven kunnan Eskola-hanke käynnistyy syksyllä 2018, kun ensimmäinen luokallinen oppilaita aloittaa koulunkäyntinsä Kannuksen kaupungin alueella sijaitsevassa Eskolan opetuspisteessä. Kannuksen kaupunki ja Lapinjärvi ovat sopineet kokeilusta, joka kestää enintään kolme lukuvuotta. Oppilaat tulevat Kannuksen kaupungin, Sievin kunnan ja Kalajoen kaupungin alueelta.

IHKU-SEMINAARI - Lapinjärven Ihmislähtöinen kunta- seminaarissa kuullaan edelläkävijäkunnan kokeiluhankkeista6.8.2018 08:00Tiedote

Itäisellä Uudellamaalla sijaitseva 2700 asukkaan Lapinjärvi tunnetaan pienestä koostaan huolimatta rohkeasti kokeilevana kuntana. IHKU-asiantuntijaseminaarissa tarkastellaan moninaisten hankkeiden edistymistä ja maalaiskunnan tulevaisuutta kokeilukulttuurin kautta. Seminaari järjestetään 30.8. klo 9-16.30 Wasargårdin seurantalolla Järventaustantie 22, Lapinjärvi.

Kertomus Lapinjärveltä, missä perimätieto ja rituaalit ovat liittynet vahvasti paikallisväestön elämään26.7.2018 09:00Tiedote

Elämme vuotta 1920, jolloin metsät olivat soisia sekä polkurikkaita. Raittiusliikkeet ovat viemässä Suomea kohti totaalista raittiutta. Kieltolaki alkoholipitoisten aineiden valmistuksesta, maahantuonnista, myynnistä, kuljetuksesta ja varastossapidosta (29/1917) oli astunut voimaan 1.6.1919. Ainoastaan aineet lääkinnällisiin, tieteellisiin ja teknisiin tarkoituksiin olivat sallittuja, kuten myös viinin tarjoaminen ehtoollisella kirkossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme