Kokkolan Halpa-Halli Oy

Närpiössä avautuu uudistunut HalpaHalli-myymälä

Jaa
Närpiön HalpaHalli avaa ovensa uuden konseptin mukaisena lauantaina 1.4. Myymälä on uudistettu, jotta siellä asiointi olisi entistä helpompaa ja sujuvampaa.
HalpaHallin Närpiön myymälä.
HalpaHallin Närpiön myymälä.

Närpiön myymälän uudistusprojekti kesti parisen viikkoa. Myymälän käytäviä on levennetty, ja ajankohtaiset tuotteet ovat nyt paremmin esillä. Asiakaskierto on helpompi, ja myös hintaviestintä on entistä selkeämpää. Tuotevalikoima on suunniteltu palvelemaan niin arjen kuin sesonkien tarpeita. – Asiointi kaupassa on siis helpottunut muutosten myötä monella lailla, kertoo myymäläpäällikkö Jarmo Piikkilä. 

Närpiön myymälän uudistus on yksi askel HalpaHallin konseptimuutosten sarjassa. HalpaHallin useissa muissakin myymälöissä tehdään lähiaikoina vastaava muutostyö, jolla pyritään kehittämään esillepanoa ja tuotevalikoimaa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Uudistuneen Närpiön HalpaHallin avajaisia juhlistetaan viikonloppuna avajaistarjousten merkeissä. 

Närpiön myymälän pinta-ala on 6000 neliömetriä, ja siellä työskentelee yli 20 kaupan alan ammattilaista. Myymälä on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-21.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

HalpaHallin Närpiön myymälä.
HalpaHallin Närpiön myymälä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kokkolan Halpa-Halli Oy
Kokkolan Halpa-Halli Oy
PL 94
67101 KOKKOLA

https://www.halpahalli.fi

HalpaHalli  on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

HalpaHalli lahjoittaa 25 000 euroa vähävaraisille lapsiperheille19.12.2022 11:58:49 EET | Tiedote

HalpaHalli lahjoittaa tänä jouluna vähävaraisille lapsiperheille yhteensä 25 000 euroa. Summasta 15 000 euroa suunnattiin paikallisesti niin, että jokainen ketjun 35:stä myymälästä on valinnut oman lahjoituskohteensa. Pelastakaa Lapset ry:lle HalpaHalli lahjoitti 10 000 euroa. Summa kohdennettiin Anna lahjaksi tulevaisuus -joulukeräykseen, jolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme