SDP

Nasima Razmyar SDP:n pormestariehdokkaaksi

Jaa

Helsingin Sosialidemokraattien piirikokous on asettanut Nasima Razmyarin pormestariehdokkaakseen ensi kevään kuntavaaleihin. ”SDP Helsinki lähtee tavoittelemaan selkeää vaalivoittoa ensi kevään kuntavaaleissa. Me palaamme Helsingissä suurten puolueiden joukkoon.” Razmyar sanoo.

”SDP tekee politiikkaa helsinkiläisiä kuunnellen ja koko kaupunkia kehittäen. Olemme kiinni ihmisten arjessa. Me pidämme huolen siitä, että jokainen helsinkiläinen voi elää hyvää ja mielekästä elämää. Minun tavoitteenani on olla koko kaupungin, ja kaikkien helsinkiläisten pormestari.”

Kuntavaaleissa päätetään Helsingin suunta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Razmyar pitää tärkeänä Helsingin alueellista kehittämistä. Joka puolella Helsinkiä on taattava toimivat lähipalvelut sekä viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö. Helsingin elinvoiman turvaaminen on entistä keskeisemmässä roolissa koronakriisin jälkeen. Työpaikat ja investoinnit takaavat riittävät verotulot myös tulevaisuudessa.

Razmyar valittiin ensimmäisen kerran Helsingin kaupunginvaltuustoon vuonna 2012 ja hän on toiminut kuluvan kauden kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestarina. ”Olen nähnyt läheltä, miten valtavan hieno kaupunki Helsinki on, mutta myös sen, mitä vielä on tehtävänä. Olen sitoutunut tekemään töitä Helsingin ja helsinkiläisten puolesta.” Razmyar päättää.

Nasima Razmyarin puhe Helsingin sosialidemokraattien piirikokouksessa 7.11. luettavissa kokonaisuudessaan täällä: https://helsinki.sdp.fi/nasima-razmyarin-puhe-helsingin-sosialidemokraattien-piirikokouksessa-7-11/

Median yhteydenotot:

Apulaispormestarin erityisavustaja

Hanna Isbom

050 413 8299

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

SDP Helsingin valtuustoryhmä: Tavoitteena menestyvä satama, kaupungin viihtyisyydestä tinkimättä3.2.2021 19:13:26 EETTiedote

Helsingin demarivaltuutetut pitävät hyvänä, että Eteläsatamasta poistuvat satamatoiminnot sekä rekkaliikenne. Näin ympäristöä saadaan laajemmin kaupunkilaisten käyttöön. Tämän mahdollistamiseksi SDP:n valtuustoryhmä pitää välttämättömänä, että Tallinnan matkustaja-autolauttaliikenne keskitettäisiin Jätkäsaaren Länsisatamaan. Satamatoimintojen keskittäminen Jätkäsaareen edellyttää lisääntyvän liikenteen uudelleenjärjestämistä ja siksi kaupungin virkakunta on ehdottanut satamatunnelin rakentamista Länsisatamasta Länsiväylälle.

SDP Helsinki nimesi lisää kuntavaaliehdokkaita25.1.2021 19:20:23 EETTiedote

SDP Helsingin kuntavaaliehdokkaiden lista täydentyi 24.1.2021 11 uudella ehdokkaalla. Ehdokkaiksi nimettiin näyttelijä Marc Gassot (sit.), sosiaalityöntekijä Anne Herzig, myyjä Mari Laasio, start up -aktivisti ja toimittaja Sami Kuusela, raitiovaunukuljettaja Petri Lillqvist, sairaanhoitaja Riitta Majala, yrittäjä Elisabet Miheludaki, graafinen muotoilija Jaakko Mäkikylä, key account manager Sari Rennison, vuoropäällikkö Janne Toppar ja kaupunginvaltuutettu Thomas Wallgren.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme