Sininauhaliitto

Nettiriippuvuuden asiantuntija pelihaittatyön johtoon

Jaa

Rahapeliongelmaisille suunnattujen tieto- ja tukipalveluiden Peluurin sekä Tiltin uudeksi päälliköksi on 1.1.2018 siirtymässä A-klinikka Oy:n nykyinen viestintä- ja markkinointijohtaja, VTM Aino Majava.

Aino Majavan vahvuuksiin kuuluvat strateginen johtaminen, brändin hallinta sekä sosiaali- ja terveysalan palveluosaaminen. Hän on työskennellyt pitkään A-klinikkasäätiössä muun muassa viestintäpäällikkönä ja päihdetyön erikoislehden Tiimin päätoimittajana.

– Pelihaittatyöhön liittyy tällä hetkellä paljon odotuksia ja hyvää potentiaalia. On tärkeää jatkaa mielekästä yhteistyötä Veikkauksen kanssa ja löytää pelihaittatyölle paikka sote-rakenteissa. Peluurin ensi vuoden tavoitteisiin kuuluu muun muassa Peli Poikki ‑nettiterapiaohjelman uudistaminen entistäkin paremmaksi, Majava sanoo.

Aino Majava kutsuu itseään maailmanparantajaksi, jolle on luontaista nähdä työtehtävien yhteys isoon kuvaan. Majavalla on pitkä kokemus päihde- ja riippuvuustyöstä ja hän on etenkin nettiriippuvuuden asiantuntija. Viime vuodet Majava on ollut mukana Peluurin johtoryhmässä.

– Tuen ja hoidon järjestäminen digipelejä haitallisesti pelaaville on pitkäaikainen ammatillinen haaveeni.

Yhteyshenkilöt

Toiminnanjohtaja Teemu Tiensuu
Sininauhaliitto
teemu.tiensuu@sininauha.fi
puh. +358 40 5520 495

Viestintä- ja markkinointijohtaja Aino Majava
A-klinikka Oy
aino.majava@a-klinikka.fi
puh. +358 50 5824 357

Kuvat

Aino Majava
Aino Majava
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Sininauhaliitto
Sininauhaliitto
Opastinsilta 7 A
00520 HELSINKI

0400 620 149http://www.sininauhaliitto.fi

Peluuri ja Tiltti

Peluuri on Sininauhaliiton ja A-klinikkasäätiön palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa Veikkaus. Peluuri ehkäisee ja vähentää rahapelihaittoja tuottamalla sähköisiä tukipalveluita sekä keräämällä ja välittämällä tietoa pelihaitoista. Kohderyhmiä ovat pelaajat, heidän läheisensä, pelihaittoja työssään kohtaavat ja vaikuttajat. Sininauhaliiton matalan kynnyksen tieto- ja tukipiste Tiltti tarjoaa neuvontaa ja ohjausta sekä vertaistukea ongelmallisesti pelaaville ja heidän läheisilleen.

Sininauhaliitto

Sininauhaliitto on noin sadan jäsenyhteisön yhteistyöverkosto, jonka erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen. Sininauhaliiton kehittämishankkeet hyödyttävät sekä yhteistyökumppaneiden toimintaedellytyksiä että suomalaista sosiaali- ja terveysalaa. Tavoitteena on parantaa heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oloja ja vahvistaa päihde- ja järjestökentän ammattilaisten osaamista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sininauhaliitto

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen uudistuminen vaatii innovatiivisuutta ja eettisyyttä25.1.2018 09:05Tiedote

Tiedote 25.1.2018. Sote-uudistus, talouden tilanne, tehokkuuden vaatimukset sekä asenteiden muutokset haastavat sosiaali- ja terveysjärjestöjen mahdollisuuksia auttaa ihmisiä. Rajat julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin välillä murtuvat. Järjestöjen selviytyminen edellyttää, että ne löytävät paikkansa muuttuvassa yhteiskunnassa, pohtii väitöskirjatutkija Päivi Heimonen Tampereen yliopistosta.

Enemmän viinaa on kuolemaksi - Päihdekuolemat ei ole seksikäs argumentti, kun tavoitteena on kansantalouden vahvistaminen19.9.2017 16:24Tiedote

TIEDOTE 19.9.2017. Alkoholilain kauniina tavoitteena on normipurku. Byrokratia vähenee ja sitä kautta kansantalous vahvistuu. Tarkoitus on hyvä. Valitettavasti haittojen lisääntyminen nostaa sosiaali- ja terveydenhuollon, poliisin ja järjestyksenvalvonnan kustannuksia. Tuototkaan eivät ohjaudu Suomeen vaan pääosin kansainväliselle alkoholiteollisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme