Wirmax Oy

Nopeasti kasvava Wirmax mukaan kuumana käyvään aurinkovoimabisnekseen

Jaa
Wirmax on hankkinut osake-enemmistön aurinkovoimaloita rakentavasta Fiksusähkö Oy:stä.

Fiksusähkö Oy tekee aurinkovoimaloita yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille ja yrityksille. ”Osana Wirmax-konsernia olemme vahvempia kun käytössämme on isomman yhtiön laajat resurssit”, toteaa Fiksusähkö Oy:n toimitusjohtaja Pasi Savola ja kehottaa asiakkaita ottamaan yhteyttä pian jos tavoitteena on saada voimala käyttöön ensi vuonna. Kysyntä tulee kiihtymään ja toimitusajat pitenevät.

Wirmax-konserni tarjoaa asiakkailleen monipuoliset talotekniikan palvelut. ”Laajennamme palvelujamme huollossa ja uusiutuvissa energioissa. Ratkaisut energiamurroksessa ovat useiden tekniikoiden yhdistelyä, jossa uusiutuvat energialähteet yhdistettynä fiksuun automaatioon tuovat asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Tavoitteemme on tarjota kaikki tekniikka samalta luukulta ja tämä järjestely on olennainen osa tulevaa kehitystämme”, iloitsee Wirmaxin hallituksen puheenjohtaja Sampo Kautto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Sampo Kautto, sampo.kautto@wirmax.fi, 040 535 3601
Pasi Savola, pasi.savola@wirmax.fi, 050 350 9639

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wirmax Oy
Wirmax Oy
Areenankuja 1G
00240 HELSINKI

https://wirmax.fi

Wirmax-konserniin kuuluu talotekniikkayhtiö Wirmax Oy, automaatio- ja turvatekniikan yhtiö Gane Oy ja aurinkovoimalayhtiö Fiksusähkö Oy. Työllistämme yli 100 talotekniikan ammattilaista ja uudistamme alaa uuden teknologian avulla. Palvelemme valtakunnallisesti ja toimipaikkamme ovat Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa.