Kasvu Open

Nordic Foodtech VC sijoittaa SUPERFINNS®-yritys Tracegrow’n teknologian skaalaamiseen

Jaa

Suomalainen kiertotalousyhtiö Tracegrow Oy valmistaa patentoimallaan teknologialla käytetyistä alkaliparistoista luomusertifioituja lannoitteita.

Yritys vastaa globaaliin jäteongelmaan, kun se tekee muuten ongelmajätteeksi päätyvistä paristoista korkean jalostusarvon lannoitetuotteita.

”Liiketoimintamme vastaa EU:n kiertotalous- ja kierrätystavoitteisiin, kun haemme aktiivisesti ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin. Vastuullisuuteen pohjautuva innovaatiotoiminta on yhtiömme dna:ssa”, Tracegrow’n toimitusjohtaja Mikko Joensuu sanoo.

Nordic Foodtech VC on ruokateknologiaan sijoittava pääomarahasto.

”Tracegrow’n ainutlaatuinen innovaatio tuo ruokasysteemiin alkutuotannon avuksi ympäristöystävälliset ja kasvien kasvua edistävät lannoitteet teknologialla, joka kuulostaa taikuudelta. Olemme erittäin iloisia, että voimme tukea Tracegrown teknologista ja kaupallista skaalautumista, Nordic Foodtech VC:n perustajaosakas Mika Kukkurainen kertoo yhtiön tiedotteessa.

SUPERFINNS®-OHJELMASTA OPPEJA JA VERKOSTOITUMISMAHDOLLISUUKSIA

Tracegrow osallistui vuonna 2022 Kasvu Openin ja Nordean SUPERFINNS ®-sparrausohjelmaan, joka on suunnattu kunnianhimoista, kansainvälistä kasvua suunnitteleville suomalaisyrityksille.

Nordea ja viisi Suomen johtavaa pääomasijoittajaa valitsivat kiertotalouden edelläkävijä Tracegrow’n ohjelman lupaavimmaksi kasvuyritykseksi.

”Minkä tahansa yrityksen toimintaa tervehdyttää aina se, kun joku ulkopuolinen sparraaja saa omat paatuneet ajatukset lentämään uusille innovatiivisille urille”, Joensuu sanoo.

LISÄTIEDOT

Mikko Joensuu, toimitusjohtaja
050 581 3267
mikko.joensuu@tracegrow.com
Tracegrow Oy

Mika Kukkurainen, partner
050 572 3817
mika@nft.vc
Nordic Foodtech VC

Inka Hyvönen
050 570 3500
inka.hyvonen@kasvuopen.fi
SUPERFINNS ®-OHJELMA

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open tarjoaa monipuolisesti palveluja yrittäjille, joilla on kiikarissa liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu. Kasvu Openin palveluiden ytimessä on liiketoiminnan sparraus.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, If, Keski-Suomen Liitto, KPMG, KPY, Staffpoint Executive, Technopolis, Varma ja Yksityisyrittäjän säätiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme