SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Noutopöydät avautuivat ABC-asemilla koronatauon jälkeen ja myynti tuplaantui heti

Jaa

Ravintoloiden säännöksiä höllennettiin tämän viikon alusta alkaen. ABC-asemien noutopöytä tuplasi heti myyntinsä, kun ruokaa sai jälleen itse annostella.

- Asiakkaat ovat ilahtuneet siitä, että saavat jälleen koota oman annoksensa itse. Noutopöydän suosion nopea kasvu kertoo myös siitä, että asiakkaat luottavat meihin ja turvallisuustekoihimme. Asiakkaat kiittelevät siitä, että viileät ja väljät ruokailusalit tuovat turvallisuuden tunnetta, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Kirsti Partti Viitasaaren ABC-asemalta Keski-Suomesta.

- Ihmiset liikkuvat selkeästi vapautuneemmin ja rennommin, mutta osaavat huolehtia turvallisuudesta fiksusti. Käsidesiautomaatit ovat kovassa käytössä ja turvaväleistä huolehditaan. Kotimaanmatkailun suosio näkyy selkeästi, sillä liikenne valtaväylillä on vilkastunut ja mökkiläiset liikkuvat, Partti jatkaa.

Viikon alusta alkaen ABC-asemilla asiakkaat ovat saaneet annostella ruokaa itse noutopöydästä sekä ottaa vitriinistä kaikkia tarjolla olevia ruoka- ja juomatuotteita. Asiakaspaikoista saa täyttyä kolme neljäsosaa.

ABC:n klassikot lehtipihvi ja bonuspannu pysyvät aina muodissa. Hellekeleillä jäätelön myynti on ollut jopa kolminkertaista viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Myös niin sanottu yhden käden syöminen on kasvussa. Mukaan matkalle napataan yksittäispakattuja ruokatuotteita ja viime päivinä vitriinistä on myyty etenkin Arnolds-donitseja.

ABC-asemilla on käytössä 175 kohdan listaus, joka sisältää kaikki toimenpiteet turvalliseen ruokailuun ja asiointiin. Henkilökuntaa on ohjeistettu tarkasti, asemilla puhtaudesta huolehditaan tehostetusti ja asiakaspöydät ja istumapaikat on sijoitettu riittävillä turvaväleillä.

Leikkipaikat avautuvat

ABC-asemilla avataan pikkuhiljaa myös sisäleikkitiloja, mikä on monen pienemmän matkalaisten pysähdyksen kohokohta ja vanhempien helpotus.

Riittävän turvaetäisyyden varmistamiseksi tilaan päästetään rajattu määrä leikkijöitä ja leikkipaikkojen yhteydessä on selkeä hygieniaohjeistus sekä käsidesejä. Leikkipaikat puhdistetaan useamman kerran päivässä.

Helleviikon helpotusta myös matkustaville karvakorville

ABC-asemien yhteyteen on rakennettu koirille tarkoitettuja levähdyspaikkoja. Koiraparkki löytyy 23 ABC-asemalta. ABC-asemien koiraparkit ovat koirille tarkoitettuja omia ulkoilualueita tai koirankoppeja, joissa koira voi viettää aikaa ja virkistäytyä pysähdyksen aikana. Koiraparkin koko ja varustus vaihtelevat asemakohtaisesti: joillain asemilla on koirille aidattu erillinen alue, kun toisilla asemilla on pihassaan lukollisia koirankoppeja

Terassilla näkyy vilvoittelevia koiria ja henkilökunnalta saa aina raikasta vettä myös koiralle. Jäätelöä syövät koirat ovat tuttu näky useammallakin ABC-asemalla, kun omistajat ovat hemmotelleet lemmikkejään.

- Koirille on ostettu etenkin pehmistä, kertoo Sonja Kankaanpää Kristiinankaupungin ABC:lta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Fonsén, kehitysjohtaja, ABC, puh. 040 1800 818, marko.fonsen(at)sok.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

ABC on suomalainen huoltoasemaketju, joka on osa S-ryhmää. Haluamme tarjota palveluita helposti ja nopeasti sekä matkailijoille että lähiseudulla asuville vuoden jokaisena päivänä. ABC-ketjuun kuuluu ABC-palveluasemia, ABC-automaattiasemia sekä ABC CarWash -autopesupaikkoja. Ravintoloissamme käytämme 100 % suomalaista lihaa. Myymme vuosittain yli 10 miljoonaa ruoka-annosta ja 24 miljoonaa kuppia kahvia. Palveluita kehitetään myös autoilevan asiakkaan sovellukseen ABC-mobiiliin, jossa saatavilla jo mobiilitankkaus ja -pesu. www.abcasemat.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Solo Sokos Hotel Tornin vaiherikkaat vuosikymmenet asettuivat taiteeksi työmaa-aitoihin23.9.2020 09:02:16 EESTTiedote

Vuonna 1931 avautuneen helsinkiläisen pilvenpiirtäjähotelli Tornin vivahteikkaisiin vuosikymmeniin voi nyt tutustua hotellin edustalle pystytettyjen katutaidekollaasien kautta. Taideteoksiin on koottu niin kulinarismin merkkihetkiä, suomalaista sotahistoriaa kuin kuulujen vieraiden käyntejä. Solo Sokos Hotel Torni uudistuu parhaillaan ja avautuu vuonna 2021 eleganttina ja persoonallisena hotellina, jossa nykytaide ja uusimmat ravintolailmiöt jatkavat talon mielenkiintoista historiaa.

S-ryhmä vahvistaa nuorten työelämä- ja digitaitoja: ”Duuni- ja Harkkapassi tarjoavat poikkeusvuonna erityisen tarpeellista tukea”22.9.2020 08:52:56 EESTTiedote

S-ryhmä työllistää vuosittain tuhansia nuoria toimipaikoissaan kausiapulaisina ja harjoittelijoina. Duuni- ja Harkkapassi ovat uusia työkaluja, joiden avulla eri toimialoilla työskentelevät nuoret perehtyvät työelämätaitoihin, työturvallisuuteen ja esimerkiksi työhyvinvointiin. Itseopiskeltavalle työelämätiedolle on ollut COVID-19-koronaviruksen värittämänä poikkeusvuonna erityinen tilaus.

S-ryhmä julkaisi ruokaostosten personal trainerin14.9.2020 08:18:32 EESTTiedote

Menevätkö sokerin lähteet vaihtoon kauppalistalla? Värähtääkö suolamittari punaiselle? Mistä saisi enemmän kuituja? S-mobiilin Omat ostot -palvelun uuden Ravintolaskurin avulla voi tarkastella ruokaostosten terveellisyyttä ja tehdä viisaampia valintoja ruokakaupassa. Yhteistyössä Suomen johtavien ravitsemustieteilijöiden kanssa kehitetty laskuri auttaa ruokaostosten laadun seuraamisessa ja paljastaa mm. tyydyttyneen rasvan, kuidun, suolan ja sokerin lähteet.

Ravintola 10. Kerros tarjoaa maiseman, jonka jokainen haluaa nähdä. Funkkisklassikko helsinkiläishotelli Vaakunan katolla päivitettiin uuteen loistoon.11.9.2020 08:30:00 EESTTiedote

Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola 10. Kerros avautuu 12. syyskuuta. Tilat on uudistettu funkkiksen hengessä talon uniikkia, alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Kaupungin keskustaan avautuvia näköaloja on avattu entisestään, ja uusi ruokalista nostaa aidot maut esiin. Uudistuksen myötä kävijä voi nauttia yhdellä kertaa ajattomasta designista, upeista näkymistä, laadukkaasta ruoasta ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta. Ravintolan muotokielen on päivittänyt palkittu sisustusarkkitehtitoimisto Fyra Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme