Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

OAJ:n info ja uuden lukuvuoden avaus ke 3.8. klo 9.00, Akavatalo

Jaa

Tervetuloa Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n uuden lukuvuoden avausinfoon keskiviikkona 3.8. klo 9.00 Akavatalon Valopihalle, os. Kellosilta 7, Itä-Pasila.

OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto tarkastelee uuden lukuvuoden näkymiä. Hän ottaa kantaa muun muassa koulutuksen rahoituksen tilaan hallituskauden lähestyessä loppuaan sekä oppijoiden lisääntyneeseen tuen tarpeeseen. Esillä ovat myös määräaikaisten opettajien kesäajan palkkauksen sekä Helsingin kaupungin palkanmaksun ongelmat.

Keskeisten koulutuspoliittisten kysymysten ohella avataan myös työmarkkina- ja sopimusjärjestelmän tilaa ja näkymiä.

Tarjoamme ajankohtaiskatsausten lisäksi medialle alkavaa lukuvuotta kuvaavan tuoreen koosteen koulutuksen tunnusluvuista ja tilastoista.

Paikalla infossa on myös Finlands svenska lärarförbund FSL:n puheenjohtaja Inger Damlin.

Tule Akavataloon tai seuraa etänä

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita paikalle. Akavataloon saapuville on tarjolla aamiainen klo 8.30 lähtien. Median ilmoittautumiset 2.8. mennessä.

Tiedotustilaisuutta voi seurata myös somessa oajry:n tileiltä ja Youtubesta. Toimittajat voivat esittää kysymyksiä tilaisuuden kuluessa chatissa.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme