Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

OAJ:n info koulutus- ja työmarkkinanäkymistä 25.9. klo 9.00 Otaniemi, Ravintola Arvo

Jaa

Tervetuloa OAJ:n infoon keskiviikkona 25.9. klo 9.00 Espoon Otaniemeen Ravintola Arvoon, os. Ekonominaukio 1. Aiheina ovat seuraavan neuvottelukierroksen näkymät, opetusalan henkilöstön työhyvinvointi sekä espoolaisten opettajien ja alan esimiesten odotukset. Mikä puhuttaa opettajia, ja mitä alkanut lukuvuosi tuo tullessaan alueen kouluissa, päiväkodeissa ja oppilaitoksissa?

Paikalla ovat OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen sekä OAJ Pääkaupunkiseudun puheenjohtaja, varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja Hanna Iso-Kuortti ja opetusalan pääluottamusmies Markku Kälviä, molemmat Espoosta.

OAJ:n syksyn On the Road -maakuntakiertue päättyy 25.9. Espooseen. Kajaanista käynnistynyt ja Mikkelin, Sodankylän, Turun ja Kauhajoen kautta kohti pääkaupunkiseutua edennyt kiertue vie eteenpäin työhyvinvointiviestiä. Espoon kaupunki vastasi ensimmäisten työnantajien joukossa OAJ:n työhyvinvointihaasteeseen. OAJ perääkin nimenomaan paikallisia arjen tekoja työhyvinvoinnin puolesta. Parempi työhyvinvointi heijastuu koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten arkeen mm. lisääntyvänä turvallisuutena, ja näin hyötyjinä ovat myös oppilaat ja opiskelijat. OAJ vie kiertueen terveiset kansanedustajatapaamiseen, joka järjestetään Maailman opettajien päivän aattona 4.10.

Yleisötilaisuus Isossa Omenassa klo 14-17

Kauppakeskus Isossa Omenassa on 25.9. iltapäivällä kaikille avoin yleisötilaisuus teemalla Suomi 2050 – Tulevaisuuden osaajat. Paikalla ovat mm. Espoon kaupungin sivistystoimenjohtaja Harri Rinta-Aho, varhaiskasvatuksen johtaja Virpi Mattila, OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen, kansanedustaja Inka Hopsu, opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan puheenjohtaja Marika Niemi ja kuntayhtymän johtaja Sampo Suihko. Omenassa nähdään myös päiväkotien ja koulujen esityksiä. Keskustelun juontaa toimittaja Reetta Räty.

On the Road -päivän aikana OAJ:n edustajat tapaavat Espoon kaupungin johtoa ja vierailevat Aalto-yliopistossa. Illalla on vuorossa pääkaupunkiseudun opettajien iltatilaisuus Aalto-yliopistolla.

Tervetuloa tiedotustilaisuuteen ja aamiaiselle! Ilmoittaudu infoon 24.9. mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme