Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

OAJ:n ja FSL:n mediainfo ti 8.9. klo 10.45 Vaasassa

Jaa

Kutsu päivitetty: Tervetuloa OAJ:n lounasinfoon tiistaina 8.9. klo 10.45 Ravintola HEJMiin, os. Sininen tie 1, Vaasa. Kerromme, kuinka lukuvuosi on käynnistynyt viime kevään poikkeusolojen jälkeen. Mitkä ovat opettajien kokemukset ja tunnelmat kouluissa, päiväkodeissa ja oppilaitoksissa, ja mitä poikkeusoloista opittiin?

Esillä ovat myös Etelä-Pohjanmaan kuntien henkilöstömenoleikkaukset. OAJ on arvostellut muun muassa Seinäjoen kaupunkia opetushenkilöstön lomautusaikeista. 

OAJ muistuttaa kuntavaalien lähestyessä äänestäjiä siitä, että kansalaisille läheisten ja tärkeiden palvelujen, kuten koulutuksen ja varhaiskasvatuksen, laadusta päätetään pitkälti paikallisesti. Kuntapäättäjien arvot ja valinnat vaikuttavat oppimismahdollisuuksiin ja sen myötä lasten ja nuorten tulevaisuuteen. 

Paikalla kaksikielisessä tiedotustilaisuudessa ovat OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen ja Finlands Svenska Lärarförbundetin (FSL) puheenjohtaja Inger Damlin. Tilaisuuteen osallistuu myös OAJ Pohjanmaan ja Vaasan opettajien edustajia. 

OAJ:n edustajat tapaavat 8.9. Vaasassa kaupungin- ja sivistystoimen johtoa sekä muun muassa Vaasan yliopiston ja henkilöstön edustajia. Sen sijaan aiemmin ilmoitettu Vaasan OAJ on the Road -yleisötilaisuus peruuntuu koronatilanteen takia. OAJ:n maakuntatapaamiset jatkuvat 17.9. Kouvolassa, mutta neljä muuta OAJ:n tapahtumaa siirtyy ensi syksyyn. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset infoon (tarjolla lounas): Heikki Sahlman

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme