Oiva ja aikasormus vie koko perheen seikkailuun korpin matkassa

Jaa

Juha Siron Oiva ja aikasormus on lasten- ja varhaisnuortenkirja, jossa poika ystävystyy runomittaan raakkuvan Kalle Kustaa Korpin kanssa. Kasvukertomus salaviisaan korpin matkassa on koko perheen yhteinen lukuelämys.

Juha Siro (c) Studio Torkkeli
Juha Siro (c) Studio Torkkeli

Toista kouluvuotaan odottava ja lukemista harjoitteleva Oiva viettää kesäpäiviä isänsä ja tämän uuden kumppanin Leenan kanssa. Pihapiiriin ilmestyy myös Oivan seuraan hakeutuva peloton korppi.

“Siinä ja samassa korppi lehahti terassin kaiteelle, räpytteli mustan kiiltäviä siipiään ja oikoi koipiaan. Pyörähteli ja tanssahteli tärkeänä edestakaisin, koputteli kaidetta nokallaan ja kurotteli kaulaansa kohti Oivan kasvoja:

# Kraa kraa
evästä on sulla... oispa pikku pala mulla
kraa kraa...”  

Poika ja korppi ystävystyvät nopeasti ensitapaamisensa jälkeen ja yhteisestä matkasta kehkeytyy huumorintäyteinen seikkailutarina. 

Juha Siro on tamperelainen, useasti palkittu kirjailija, joka on julkaissut viisi runokokoelmaa, aforismikokoelman ja kuusi romaania. Hänen tekstejään on lisäksi useissa antologioissa ja oppimateriaaleissa.

Teos: Oiva ja aikasormus

Kirjoittaja: Juha Siro

Kustantaja: Avain 

ISBN: 9789523043060 
Julkaisupäivä: 13.8.2021Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@avain.net, puh. 040 755 3319

arvostelukappaleet: info@avain.net


www.juhasiro.fi

www.avain.net

Kuvat

Juha Siro (c) Studio Torkkeli
Juha Siro (c) Studio Torkkeli
Lataa
kansi: Juha Siro, Oiva ja aikasormus
kansi: Juha Siro, Oiva ja aikasormus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo. Kustantamo on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä. Avain kustantaa aktiivisesti selkokielistä kirjallisuutta ja se palkittiin syksyllä 2017 Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä. Avain kustantaa kirjoja myös tilaustöinä yrityksille ja muille yhteisöille. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Ostinato Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme