Espoon kaupunki - Esbo stad

Olet oman arkesi turva -kiertue alkaa verkkotapahtumalla Espoo-päivänä

Jaa

Espoon kaupunki kumppaneineen järjestää Espoo-päivänä, lauantaina 29.8.2020 verkkotapahtuman, jossa käsitellään arjen turvallisuutta ja kuinka jokainen voi siihen osaltaan vaikuttaa. Koronariskin vuoksi yleisö ei valitettavasti pääse paikan päälle, mutta voi seurata keskustelua verkon välityksellä ja osallistua siihen lähetyksen chatissä. Asiantuntijoille voi lähettää kysymyksiä myös etukäteen.

Arjen turvallisuus koskettaa kaikkia. (Kuva: Espoon kaupunki / Janne Ketola)
Arjen turvallisuus koskettaa kaikkia. (Kuva: Espoon kaupunki / Janne Ketola)

”Safe Espoo – Olet oman arkesi turva” -tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä Kalajärven palvelutorilta 29.8. kello 11–12.30. Lähetystä voi seurata ja osallistua chattiin osoitteessa mediaserver.fi/live/espoo. Tapahtumasta tulee myös videotallenne, joka julkaistaan myöhemmin Espoon kaupungin YouTube-kanavalla.

Voit myös lähettää järjestäjille etukäteen kysymyksiäsi ja ajatuksiasi siitä, mistä turvallisuuteen liittyvistä asioista haluaisit tapahtumassa keskusteltavan vastaamalla kyselyyn.

Kuntalaiset mukaan ratkomaan kaikkia koskettavia turvallisuusasioita

Tapahtumassa arjen turvallisuudesta keskustelevat juontaja Unna Lehtipuun johdolla

  • turvallisuuspäällikkö Petri Häkkinen, Espoon kaupunki
  • suunnittelija Outi Salo, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
  • kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll, Aalto-yliopisto
  • komisario Hannu Väänänen, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

”Me Espoossa näemme, että kaupungin tehtävä on vahvistaa yhteisöllisyyttä ja sen kautta lisätä myös Espoon ja espoolaisten turvallisuutta. Safe Espoo -nimen alla järjestettävät yleisötapahtumat ovat tapa herätellä ja kutsua ihmisiä mukaan ratkomaan turvallisuusasioita, jotka koskettavat ihan kaikkia”, Petri Häkkinen kertoo.

Syksyn aikana Espoon kaupunki kumppaneineen pyrkii järjestämään kaikkiaan kolme ”Olet oman arkesi turva” -tapahtumaa. Matinkylän ja Espoon keskuksen tapahtumat järjestetään mahdollisuuksien mukaan siten, että myös yleisö pääsee paikan päälle. Koronatilanteesta riippuen myös ne saatetaan joutua siirtämään verkkoon tai perumaan kokonaan – tästä viestitään mm. kunkin tapahtuman omilla sivuilla:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

turvallisuuspäällikkö Petri Häkkinen, Espoon kaupunki, puh. 043 824 5679, petri.hakkinen@espoo.fi

Kuvat

Arjen turvallisuus koskettaa kaikkia. (Kuva: Espoon kaupunki / Janne Ketola)
Arjen turvallisuus koskettaa kaikkia. (Kuva: Espoon kaupunki / Janne Ketola)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon valtuusto hyväksyi kriittisen sote-lausunnon15.9.2020 08:19:37 EESTTiedote

Valtuusto päätti 14.9. lausunnosta, jonka mukaan esitetyn sote-uudistuksen taloudelliset vaikutukset Espoon kaupungille ovat kestämättömiä. Esitys leikkaa suoraan ja perusteettomasti kaupungin rahoitusta ja muuttaa rahoituksen rakennetta vahingollisesti. Tulojen puolitus, velkojen jääminen kaupungille, omaisuuden vastikkeeton siirto ja verorahoituksen korvautuminen valtionosuuksilla heikentävät kaupungin investointikykyä. Investointitarve ei sen sijaan juurikaan vähene.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme