Commu

Oletko siivouksen supersankari? Osallistu hauskaan siivoustempaukseen ympäri Suomen!

Jaa
Clean Up Your Act -kampanjan tarkoituksena on kannustaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä jättämään mahdollisimman vähän jälkiä ja roskia luontoon Earth Day -päivästä Vappuun. Kampanja on myös kehotus yksilöille kokoontua yhteen "siivouksen supersankareiksi" ja ottaa vastuu ympäristöstään, keräämällä roskia lähiympäristössään. Kampanjan takana on kolme suomalaista startup-yritystä, Commu, Kyky Today ja Superhood sekä Moniheli -yhdistyksen LuontoKoti -projekti.
Commu tekee auttamisesta ja avun pyytämisestä helppoa. Nuoret yrittäjät kannustavat kaikkia osallistumaan kevään roskatalkoisiin ja tutustumaan samalla naapuruston asukkaisiin.
Commu tekee auttamisesta ja avun pyytämisestä helppoa. Nuoret yrittäjät kannustavat kaikkia osallistumaan kevään roskatalkoisiin ja tutustumaan samalla naapuruston asukkaisiin.

Clean Up Your Act -kampanjaan voi osallistua omaan tahtiin Earth Day -päivästä 22.4. aina Vappuun 1.5. saakka, keräämällä roskia lähiympäristöstä ja luonnosta. Kampanjassa on hauska ja luova käänne, jossa osallistujia kannustetaan osallistumaan roskataidekilpailuun. Roskataidekilpailuun voi osallistua julkaisemalla kuvia roskista sosiaalisessa mediassa hashtagilla #cleanupyouract.

28 -vuotias Karoliina Kauhanen on yksi auttamisen Commun perustajista. Commu on Suomen suurin auttamisen sovellus, jossa voi pyytää ja antaa apua lähialueellaan. 

"Olen järjestänyt siivoustalkoita lapsesta asti, aina lumien sulaessa. Kiersin kotitalon ympäristöä ja roskaa saattoi kertyä monta säkillistä", Kauhanen kertoo. "On tärkeää, että jokainen meistä osallistuu oman lähiympäristön siistinä pitämiseen."

Commu on yksi kampanjan pääyhteistyökumppaneista. Sovelluksen kautta voi pyytää siivouskaveria ja ilmoittaa tulevista roskatalkoista. Siivous ja talkoilu ovat olleet sovelluksen kymmenien tuhansien käyttäjien suosituimpia tapoja auttaa.

"Siivous ja talkoot on näin keväisin yksi suosituimmista tavoista auttaa Commussa. Yhdessä hyvän tekeminen on loistava tapa tutustua esimerkiksi naapureihin", Kauhanen tiivistää.

Näin osallistut Clean Up Your Act -kampanjaan!

Jokainen voi osallistua kampanjaan keräämällä roskia lähiympäristössään ja julkaisemalla kuvan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #cleanupyouract. Kaikki kuvat osallistuvat roskataidekilpailuun, jonka voittaja valitaan Vapun jälkeen. 

Commu julkaisee kampanjan sovelluksessaan auttaakseen yhteisöjä keräämään ja koordinoimaan siivoustöitään. Voit pyytää apua ja ilmoittaa lähialueesi käyttäjille siivoustalkoista.

Kyky Today tarjoaa ilmaisen rekisteröitymisen freelancer-alustalleen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään freelanceriksi ja muuttamaan siivouksen supersankaripäivänsä täysimittaiseksi uraksi.

Superhood osallistuu jakamalla tietoa kampanjasta alustallaan.

Moniheli jatkaa maahanmuuttajille suunnatun opetuksen tukemista ja mahdollistamista rakkauden herättämistä suomalaisiin metsiin ja luontoon.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Myös yritykset voivat osallistua roskatalkoisiin, kuten kaukolämpöyhtiö Loimua.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Karoliina Kauhanen
Perustaja
Commu App - Suomen suurin auttamisen alusta yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yrityksille.
karoliina@commuapp.fi
+358403614070


Claudia Parma
Founder & CEO
Kyky Today
board@kyky.today


Anni Huovinen
Project Leader LuontoKoti
anni.huovinen@moniheli.fi


Markku Mehtala
CEO & Founder
SuperHood
markkume@superhood.com

Kuvat

Commu tekee auttamisesta ja avun pyytämisestä helppoa. Nuoret yrittäjät kannustavat kaikkia osallistumaan kevään roskatalkoisiin ja tutustumaan samalla naapuruston asukkaisiin.
Commu tekee auttamisesta ja avun pyytämisestä helppoa. Nuoret yrittäjät kannustavat kaikkia osallistumaan kevään roskatalkoisiin ja tutustumaan samalla naapuruston asukkaisiin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Commu
CommuCommu on Suomen suurin auttamisen alusta, joka yhdistää auttajan ja avun tarvitsijan. Commussa yksityishenkilöt voivat auttaa ja pyytää apua naapurustoissaan ja luoda sosiaalisia turvaverkostoja helposti ja turvallisesti. Yhdistyksille Commu on työkalu vapaaehtoisten löytämiseen ja toiminnan organisointiin. Yrityksille Commu tarjoaa helpon tavan saavuttaa sosiaalisen vastuullisuuden tavoitteet ja vahvistaa tiimejä, vapaaehtoistoiminnan kautta.

https://commuapp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Commu

Nuoret yrittäjät kehittivät turvallisen vaihtoehdon Facebook- ja Whatsapp -ryhmille26.4.2023 19:51:57 EEST | Tiedote

KotiCommu tuo yhteisöllisyyttä taloyhtiöihin auttamisen ja avun pyytämisen kautta. Nuorten yrittäjien perustama auttamisen sovellus Commu ja Muotoilutoimisto 2Loops toteuttavat kokeilun, jonka tavoitteena on tuoda yhteisöllisyyttä ja avun jakamisen kulttuuria taloyhtiöön. Sovelluksen avulla asukkaat voivat pyytää ja antaa apua taloyhtiössä, esimerkiksi lastenhoitoapua, vertaistukea, opiskelu- ja juttuseuraa, järjestää kimppakyytejä, jakaa hävikkiruokaa ja löytää uusia ystäviä. Rajatussa taloyhtiöryhmässä naapurit ja apu kohtaavat helposti ja nopeasti.

Yhä useamman yrityksen henkilöstö osallistuu vapaaehtoistoimintaan - Ukrainalainen Lisa sai apua ohjelmistoyritys HiQ:lta5.4.2023 07:40:46 EEST | Tiedote

Yhä useampi yritys tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuutta tehdä vapaaehtoistoimintaa työajalla, selviää auttamisen tori Commun käyttäjädatasta. Kiinnostus vapaaehtoistoimintaa kohtaan kasvaa, sillä se tarjoaa hyvän keinon tiimiytyä ja edistää yritysten sosiaalista vastuullisuutta. Commu, ohjelmistoyritys HiQ ja Startup Refugees -verkosto järjestivät Helsingissä vapaaehtoisvoimin työpajan IT -alasta kiinnostuneille maahanmuuttajille ja pakolaisille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme