Readme.fi

Olutreissu Suomi esittelee Suomen olut- ja ruokanähtävyydet

Jaa

Uusin Olutreissu-sarjan matkakirja, Olutreissu Suomi käsittelee lähimatkailua. Tekijät, Olutreissun Anikó Lehtinen ja Maria Markus, kiertävät Suomea ja antavat vinkkejä matkailuun oluen, ihmisten, helpon matkustamisen, ruuan ja mielenkiintoisten paikkojen kautta.

Kansi_HR
Kansi_HR

Olutreissu Suomi perustuu valmiisiin reissureitteihin, joita voi tehdä niin pyörällä, junalla, autolla kuin metrollakin. Reitit on valittu niin, että niiden varrelta löytyy olutta, panimoita ja olutravintoloita, mutta myös muuta mielenkiintoista. Näin olutseikkailun voi yhdistää muuhun lähimatkailuun. Tärkeä osa on varattu oluen ja ruuan yhdistämiselle, onhan se kirjoittajien lempiteemoja. Lisäksi kirjassa on hauskoja matkasattumuksia ja seikkailuja hieman päiväkirjamaiseen tapaan, koska sattuuhan sitä kaikenlaista reissatessa!

Kaupunkeina Olutreissu Suomi -kirjassa ovat muiden muassa tutut Helsinki, Turku, Tampere, Vaasa, Pori, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä ja Lappeenranta, mutta myös pienempiä kohteita esitellään kaupunkireittien varrelta.

Olutreissu-kirjat on tarkoitettu oluesta kiinnostuneille, matkustelusta pitäville aikuisille, jotka ovat kulinarismista ja hyvistä juomista nauttivia seikkailijoita. Olutreissu-teosta voi käyttää rinnan muiden yleismatkaoppaiden kanssa ja kirja sopii mainiosti myös sohvamatkalle, vaikkapa hyvän oluen seuraan.

Tule mukaan Olutreissulle ja kurkista, mitä kaikkea voi kokea kesäisessä Suomessa! Voit kiertää samat reitit, käytätpä reissaamiseen autoa, junaa, pyörää tai metroa. Voit myös poimia kohteita oman kiinnostuksesi mukaan ja tutustua Suomen ruoka- ja juomayrittäjiin lähialueellasi tai muun reissaamisen ohessa.

Olutreissu on toimittajien Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen sarja matkaoppaita, joissa esitellään aina tunnetut ja tuntemattomat olutnähtävyydet ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten. Opassarja, josta vuonna 2019 on ilmestynyt Olutreissu Eurooppa, on ensimmäinen sarallaan, mutta odotettu ja kiinnostava lisä olutkirjallisuuteen sekä matkaoppaisiin. Nyt ilmestynyt Olutreissu Suomi on sarjan toinen osa. Olutreissu on kirjojen lisäksi kirjoittajien oma matkustusfilosofia – he keräävät hauskoja paikkoja ja kokemuksia, ja haluavat jakaa ne muiden samanhenkisten kanssa!

Facebook ja Youtube: Olutreissu

Instagram: @olutreissu

Lisätietoja:

Anikó Lehtinen 040 738 1670

Maria Markus 040 778 7577

olutreissu@gmail.com

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan ja lataa kansikuva: www.readme.fi/kirja/olutreissu-suomi/

Lisätietoja: Readme.fi, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: paivi.hertel@readme.fi

Avainsanat

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Torstaina ilmestyvä uutuuskirja Äitivuosi kannustaa omannäköiseen äitiyteen22.3.2021 10:00:00 EET | Tiedote

Äitiys ja pikkulasten vanhemmuus ovat olleet viime aikoina pinnalla. Suomessa on koettu huolta syntyvyyden laskusta ja pohdittu syitä sen takana. Syiksi on arveltu muun muassa nuorten aikuisten käsityksiä vanhemmuudesta: negatiiviset mielikuvat pikkulapsiarjen kuormittavuudesta ja vanhemman vastuusta saavat lykkäämään lasten hankkimista. Samaan aikaan mediassa puhutaan paljon tasa-arvoisesta vanhemmuudesta ja perhevapaiden uudistamisesta. Myös #metoo-liike muuttaa äideille varattuja rooleja ja äitiyden kokemusta.

Imitaattori Jarkko Tammisen rakastetut hahmot naurattavat nyt äänikirjana2.12.2020 11:15:58 EET | Tiedote

Imitaattori Jarkko Tammisen äänikirja Sen seitsemän veljestä on satiiri Seitsemästä veljeksestä, jotka seikkailevat hullussa nyky-Suomessa. Veljekset Frederik, Sauli, Tami, Jorma, Matti, Andy ja Kimi tapaavat hurjilla reissuillaan julkkiksia ja kaiken maailman eliittiä. Käänteitä syntyy, kun maailma on muuttunut, mutta miehet ei. ”Painomustekin punastuu tällaista kohellusta, eikä tätä voida kääntää millekään sivistyskielelle!”

Karita Tykän uutuuskirja tarjoaa ravintoa sekä keholle että mielelle3.11.2020 10:00:00 EET | Tiedote

Rakkaudella Karita -blogistaan tunnetun vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykän suosittu Hyvä elämä -kirjasarja on saanut jatkoa. Uudessa teoksessa Hyvä elämä – Ravintoa keholle ja mielelle lukijat vapautetaan dieettien kahleista ja viedään herkullisen ruoan sekä kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan kehon matkalle. Lähes 500-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme