Readme.fi

Olutreissu Suomi esittelee Suomen olut- ja ruokanähtävyydet

Jaa

Uusin Olutreissu-sarjan matkakirja, Olutreissu Suomi käsittelee lähimatkailua. Tekijät, Olutreissun Anikó Lehtinen ja Maria Markus, kiertävät Suomea ja antavat vinkkejä matkailuun oluen, ihmisten, helpon matkustamisen, ruuan ja mielenkiintoisten paikkojen kautta.

Kansi_HR
Kansi_HR

Olutreissu Suomi perustuu valmiisiin reissureitteihin, joita voi tehdä niin pyörällä, junalla, autolla kuin metrollakin. Reitit on valittu niin, että niiden varrelta löytyy olutta, panimoita ja olutravintoloita, mutta myös muuta mielenkiintoista. Näin olutseikkailun voi yhdistää muuhun lähimatkailuun. Tärkeä osa on varattu oluen ja ruuan yhdistämiselle, onhan se kirjoittajien lempiteemoja. Lisäksi kirjassa on hauskoja matkasattumuksia ja seikkailuja hieman päiväkirjamaiseen tapaan, koska sattuuhan sitä kaikenlaista reissatessa!

Kaupunkeina Olutreissu Suomi -kirjassa ovat muiden muassa tutut Helsinki, Turku, Tampere, Vaasa, Pori, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Jyväskylä ja Lappeenranta, mutta myös pienempiä kohteita esitellään kaupunkireittien varrelta.

Olutreissu-kirjat on tarkoitettu oluesta kiinnostuneille, matkustelusta pitäville aikuisille, jotka ovat kulinarismista ja hyvistä juomista nauttivia seikkailijoita. Olutreissu-teosta voi käyttää rinnan muiden yleismatkaoppaiden kanssa ja kirja sopii mainiosti myös sohvamatkalle, vaikkapa hyvän oluen seuraan.

Tule mukaan Olutreissulle ja kurkista, mitä kaikkea voi kokea kesäisessä Suomessa! Voit kiertää samat reitit, käytätpä reissaamiseen autoa, junaa, pyörää tai metroa. Voit myös poimia kohteita oman kiinnostuksesi mukaan ja tutustua Suomen ruoka- ja juomayrittäjiin lähialueellasi tai muun reissaamisen ohessa.

Olutreissu on toimittajien Anikó Lehtisen ja Maria Markuksen sarja matkaoppaita, joissa esitellään aina tunnetut ja tuntemattomat olutnähtävyydet ravintoloita, panimoita ja kotiin vietäviä tuliaisia myöten. Opassarja, josta vuonna 2019 on ilmestynyt Olutreissu Eurooppa, on ensimmäinen sarallaan, mutta odotettu ja kiinnostava lisä olutkirjallisuuteen sekä matkaoppaisiin. Nyt ilmestynyt Olutreissu Suomi on sarjan toinen osa. Olutreissu on kirjojen lisäksi kirjoittajien oma matkustusfilosofia – he keräävät hauskoja paikkoja ja kokemuksia, ja haluavat jakaa ne muiden samanhenkisten kanssa!

Facebook ja Youtube: Olutreissu

Instagram: @olutreissu

Lisätietoja:

Anikó Lehtinen 040 738 1670

Maria Markus 040 778 7577

olutreissu@gmail.com

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan ja lataa kansikuva: www.readme.fi/kirja/olutreissu-suomi/

Lisätietoja: Readme.fi, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: paivi.hertel@readme.fi

Avainsanat

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Tervetuloa Leipäkirjan julkistustilaisuuteen torstaina 7.10.2021 klo 9.00–10.3023.9.2021 09:00:00 EEST | Kutsu

Leivontakirja muuttaa myyttejä. Leivonta on helppoa, mukavaa ja kotoisaa puuhaa, jossa näkyy kädenjälki. Leivonta on noussut trendikkääksi ja herkulliseksi hyötyharrastukseksi 2020-luvulla. Leivontagurun Arja Elina Laineen LEIVONTA-kirja on konstailematon teos, josta saa perusteet ja opit onnistuneisiin leivonnaisiin. Kokeneempi leipoja saa kirjasta uusia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä leivontaan. Kirjassa on huomioitu erityisruokavalioita ja vegaanisuutta.

Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa kertoo maamme ykkösartistin ainutlaatuisen tarinan9.9.2021 10:54:26 EEST | Tiedote

Uutuuskirja Paula Koivuniemi - Superladyn matkassa kertoo poikkeuksellisen menestyksekkäästä urasta läpi vuosikymmenien, mutta ennen kaikkea lahjakkaasta ihmisestä, jossa on monia erilaisia ja yllättäviä puolia. Paula on ollut niin hyvä jätkä, että hän on menestynyt poikkeuksellisen hyvin miehisessä maailmassa. Hän on ollut rohkeasti nainen. Lähes 300-sivuinen kirja tulee saataville myös äänikirjojen suoratoistopalveluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme