Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankki avaa Tampereelle toisen täyden palvelun konttorin Lielahteen ja vastaa kasvaneeseen kysyntään

Jaa
OmaSp avaa loppuvuodesta 2022 Tampereen Lielahteen uuden täyden palvelun konttorin ja käynnistää konttorinjohtajan sekä 3–4 asiantuntijan rekrytoinnit. OmaSp:llä on jatkossa Tampereella kaksi täyden palvelun konttoria. Uuden konttorin avaaminen on poikkeuksellinen liike verrattuna pankkialan yleiseen trendiin.

- Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadulla sijaitseva OmaSp:n konttori on viime vuosina kasvanut vauhdilla ja orgaaninen kasvu on ollut hyvää. Tampere on väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja merkittävä kasvukeskus. Näemme kaupungissa ja lähikunnissa merkittävää kasvupotentiaalia. Kokemuksesta jo tiedämme, kuinka nopeasti uusiin konttoreihin liittyvät investointipäätökset alkavat tuottaa tulosta. Tämä uusin investointipäätöksemme on syntynyt kysynnän kasvusta. Päätimme avata toisen konttorin Länsi-Tampereen kehittyvälle alueelle Lielahteen. Se tulee sijaitsemaan Kruunukeskuksessa osoitteessa Taninkatu 2. Näemme Lielahden sijainnin kehittyvänä palvelukeskittymänä erinomaisten yhteyksien päässä, painottaa aluejohtaja Harri Karjalainen.

Palvelumme parantuvat sekä olemassa oleville että uusille asiakkaillemme Tampereella ja lähikunnissa. Panostamme myös uudessa konttorissamme erinomaiseen saavutettavuuteen ja asiantuntevaan palveluun. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua lähellä ja läsnä, mikä näkyy asiakkaillemme kattavana konttoriverkostona ja valtakunnallisena asiakaspalveluna laajoilla aukioloajoilla, päivittäispalveluna ilman ajanvarausta sekä monipuolisina digitaalisina palvelukanavina. OmaSp on kertonut aiemmin tänä vuonna avaavansa syksyn 2022 aikana uuden konttorin Espoon Iso Omenaan. Lisäksi OmaSp:llä on tavoitteena toteuttaa historiansa suurin yritysjärjestely marras-joulukuun vaihteessa Liedon Säästöpankin kanssa, mikä vahvistaa OmaSp:n markkina-asemaa ja palveluverkostoa merkittävästi Turun talousalueella ja koko Varsinais-Suomessa. 

- Henkilöstömme ennätyskorkea työtyytyväisyys sekä halu omistaa pankin osakkeita kertoo paljon yrityskulttuuristamme. OmaSp tunnetaan hyvin yrittäjämäisestä ja asiakasystävällisestä toiminnasta. Erityisesti tässä hetkessä tuntuu hyvältä kertoa Tampereen lisäinvestoinneista ja syntyvistä työpaikoista, kertoo Karjalainen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Karjalainen, aluejohtaja, p. 040 672 4539, harri.karjalainen@omasp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oma Säästöpankki Oyj020 764 0600http://www.omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 37 konttorissa ja digitaalisten kanavien kautta 160 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 330 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on lähes 6 miljardia euroa. Oma Säästöpankki on listattu Nasdaq Helsingissä. Merkittävä osa henkilöstöä omistaa yhtiön osakkeita. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oma Säästöpankki Oyj

OmaSp julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu tiedotustilaisuuteen 1.8.202225.7.2022 10:58:25 EEST | Kutsu

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) julkaisee vuoden 2022 puolivuosikatsauksen maanantaina 1.8.2022 arviolta klo 8.30. Tiedote on luettavissa julkistuksen jälkeen yhtiön internetsivuilla www.omasp.fi/sijoittajat. Tiedotustilaisuus OmaSp:n vuoden 2022 puolivuosikatsauksesta järjestetään analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja medialle maanantaina 1.8. klo 10.00 OmaSp:n Helsingin konttorissa, osoitteessa Kluuvikatu 3, 7.krs, Helsinki. Tiedotustilaisuus on suomenkielinen. Yhtiön tuloksen esittävät toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi. Osallistujia pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen minna.sillanpaa@omasp.fi viimeistään perjantaina 29.7.2022. Tiedotustilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä 1.8.2022 klo 10.00 alkaen osoitteessa www.omasp.fi/sijoittajat ja myöhemmin tallenteena. Webcast-lähetyksen linkkiin pääset tästä. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan OmaSp:n alkuvuoden tulokseen ja loppuvuoden näkymiin.

OmaSp ja Mandatum arvopaperien kaupankäyntipalveluissa yhteistyöhön29.4.2022 08:30:00 EEST | Tiedote

OmaSp ja Mandatum ovat sopineet arvopaperien kaupankäyntipalveluihin liittyvästä yhteistyöstä. OmaSp:n yhteistyö nykyisen arvo-osuustilien palveluntarjoajan Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj:n kanssa päättyy syksyn 2022 aikana, minkä jälkeen OmaSp luopuu arvo-osuustilien ja ulkomaisten osakkeiden säilytyksestä. Muutoksella ei ole vaikutusta OmaSp:n tarjoamiin rahasto- ja vakuutussijoituksiin, jotka jatkuvat ennallaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme