Kirkko Helsingissä

Osallistu Temppeliaukion kirkon valokuvauskilpailuun

Jaa

Temppeliaukion kirkko julistaa kaikille avoimen valokuvauskilpailun. Luokkia on kaksi ja kuvat voivat olla hiljattain tai jo aiemmin otettuja.

 Tärkeintä on, että kuvat liittyvät itse kirkkoon ja tuovat sitä esille ulkoa, sisältä tai pienten yksityiskohtien kautta. Temppeliaukion kirkon turistitoiminnan tiimi etsii kuvapankkiinsa uusia, kauniita kuvia tulevaisuuden postikortteja varten.

Kuvasi voi olla Temppeliaukion kirkon sisältä tai ulkopuolelta, siinä voi olla yksityiskohta tai kirkko kokonaisuudessaan – mahdollisuudet ovat rajattomat! Olemme kiinnostuneita sekä uusista että historiallisista kuvista.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

Sarja A: värikuvat
Sarja B: mustavalkokuvat (historialliset tai uudemmat)

Molemmissa sarjoissa palkitsemme kolme parasta valokuvaa Temppeliaukion kirkon tuotekassilla. Kilpailun säännöt: Lähetä kuvaehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen temppeliaukio@evl.fi. Otsikoi viestisi ”Temppeliaukion kirkon valokuvauskilpailu 2021, sarja A/B”.

Mainitse viestissä selkeästi valokuvaajan nimi ja kuvausajankohta. Liitäthän viestiin myös yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköposti). Voit vaihtoehtoisesti lähettää kuvasi myös postitse osoitteeseen Heli Suhtala Uvalic / Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki.

Lähetäthän kuvaehdotuksesi 31.5.2021 mennessä. Voit osallistua molempiin sarjoihin korkeintaan kolmella eri kuvalla. Varmistathan, ettei kuvissa esiinny ihmisiä.

Osallistumalla kilpailuun annat Töölön seurakunnalle oikeuden käyttää lähettämiäsi kuvia julkaisuissa, esitteissä, painotuotteissa, verkkoviestinnässä ja muussa sähköisessä viestinnässä. Emme palauta postitse lähetettyjä valokuvia, mutta ne ovat haettavissa Temppeliaukiolta kirkolta aukioloaikoina.

Käymme läpi kaikki kilpailuun lähetetyt valokuvat ja valitsemme voittajat. Palkinnonsaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti juhannukseen mennessä.

Kilpailun ulkopuolella

Jos sinulla on kuvia Temppeliaukion kirkon rakennusvaiheista tai muuta historiallista kuvamateriaalia, olethan yhteydessä! Kilpailun ulkopuolella olemme kiinnostuneita myös kuvista, joissa esiintyy ihmisiä.

Yhteystiedot: temppeliaukio@evl.fi, p. 09 2340 6320.

Lisätietoja: Media ja taustat: Heli Suhtala Uvalic, palvelupäällikkö, p. 050 301 4817 heli.suhtalauvalic@evl.fi,
osallistumiseen liittyvät kysymykset: Anna Tilli, pääopas, p. 050-470 1080, anna.tilli@evl.fi 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Temppeliaukion kirkko, kuva: Pixabay
Temppeliaukion kirkko, kuva: Pixabay
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirkko Helsingissä
Kirkko Helsingissä
Kolmas linja 22 B
00530 HELSINKI

09 234 00http://www.helsinginseurakunnat.fi

Kirkko Helsingissä toimii helsinkiläisten kanssa ja helsinkiläisten parhaaksi uskon, rakkauden ja ympäristön puolesta. Kirkko Helsingissä muodostuu 20 ev.-lut. seurakunnasta, joista 17 on suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä. Helsingin seurakunnissa on noin 330 000 jäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirkko Helsingissä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme