Oscar Software Oy

Oscar Softwaren myynti kasvoi jälleen vahvasti

Jaa

Oma tuotekehitys ja myynti sekä verkkoliiketoimintaan panostaminen kannatti. Tilikaudella 6/2016 – 6/2017 Oscar Software Oy:n liikevaihto kasvoi 30 % saavuttaen noin 7,6 miljoonaa euroa liikevoiton ollessa noin 0,9 miljoonaa. Mainittakoon, että asiakaskohtaisen ohjelmistokehityksen myynti kasvoi peräti yli 70 prosenttia ja ohjelmistomyynti yli 40 % edellisestä kaudesta.

Ohjelmistomyynnin vahva kasvu ei näy suoraan liikevaihdossa, koska iso osa siitä on pilvipalveluita, joiden tuotto kertyy vasta ajan kanssa kuukausimaksuista. Tämä luo vahvaa tulevaisuudenpohjaa. Viime kaudelle Oscar on satsannut erityisesti verkkokauppaan ja verkkoliiketoimintaan hankkimalla liiketoimintakaupan myötä lisää osaamista ja asiakkuuksia. Tällä hetkellä on työn alla useita laajoja ja vaativia verkkopalvelutoteutuksia.

Toimitusjohtaja Simo Salminen kuvailee innostuneesti yhtiön visiota ”yhden luukun periaatteeksi”. Tavoitteena on olla palveleva ohjelmistotalo, jolta asiakas voi ostaa kaikki yritystoimintaansa tukevat järjestelmät ja palvelut, kuten taloudenhallinnan, toiminnanohjausjärjestelmän, verkkoliiketoiminnan ja asiakkuudenhallinnan. Tätä periaatetta on viety vahvasti eteenpäin. Panostamme liikevaihdostamme noin 30 % omaan tuotekehitykseen ja innovointiin.

- Meillä on ollut jo pitkään ideana tarjota asiakkaillemme liiketoiminta-alustaratkaisu, jolloin asiakas voi asioida yhden toimijan kanssa. Tätä selvästi halutaan markkinoilla. Kysyntä on jatkunut korkeana, tilauskantaa on enemmän kuin koskaan ja tarjouskanta vastaa useamman vuoden myyntiä. Ensi vuonna tavoitteemme on rikkoa 10 miljoonan euron liikevaihto, kommentoi myyntijohtaja Jarno Lahtinen tarmoa täynnä.

Keväällä rikkoutui sadan oscarilaisen maaginen rajapyykki. Uusia menestyksen tekijöitä tarvitaan kuluvallakin kaudella useita kymmeniä.

Oscar-liiketoiminta-alusta
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy
Hallituskatu 16 A
33200 Tampere

010 820 1000https://www.oscar.fi/

Oscar on liiketoiminnan ohjauksen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä.Olemme Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Espoossa. Oscar toimittaa markkinoiden parasta liiketoiminta-alustaa ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan ja huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR-, IT- ja liiketoimintapalveluja. 

Liiketoiminta-alustamme kattaa toiminnan- ja tuotannonohjauksen lisäksi muun muassa erilaiset mobiilisovellukset, verkkoliiketoiminnan, asiakkuudenhallinnan, verkkokaupan, BI-raportoinnin, vähittäismyynnin, palkka- sekä henkilöstöhallinnon – kaikki modernina pilvipalveluna. Voimme tarjota koko liiketoiminta-alustatoimituksen iloisena takuutoimituksena yhdellä kuukausihinnalla sisältäen kaiken tarvittavan, mukaan lukien liiketoimintapalvelut.

Kannattavasti kasvavan Oscar Softwaren palveluksessa on yli 140 liiketoiminnan ammattilaista. Yhtiömme käyttää vuodessa noin 30 % liikevaihdosta tuotekehitykseen, joka tapahtuu Suomessa.

Me pidämme huolen sinun ja yrityksesi menestyksestä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies leikkaa Oscar Softwaren pääkaupunkiseudun aluekonttorin avajaisnauhan6.11.2019 15:29:07 EETKutsu

Oscar Software Oy:n uusin aluekonttori avataan virallisesti Espoon Technopolis Otaniemessä 21.11.2019. Oscarilla on erittäin merkittävä asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden aluekonttorin avaaminen mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän ja nopeamman palvelun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Konttoria vetää tammikuussa yhtiön palveluksessa aloittanut Heikki Valtonen.

Älä jonota lauantaina jäteasemalla – maksa puutarhajätteiden maksu etukäteen verkkokaupassa4.10.2019 15:39:57 EESTUutinen

Verkkokauppaostaminen on nyt kaikkialla – myös jäteasemalla. Järvenpään Puolmatkassa Kiertokapula Oy:n jätteenkäsittelyalueella on tulevina neljänä lokakuun lauantaina käytössä pilottikokeilu, jossa risuja ja haravointijätteitä jäteasemalle tuovat voivat maksaa jätemaksunsa etukäteen verkkokaupassa. Järvenpään pilotista kerätään käyttäjäkokemuksia ja palvelua mahdollisesti laajennetaan myös Hämeenlinnaan, Hyvinkäälle, Nurmijärvelle ja Valkeakoskelle.

Oscar lanseeraa rekrytointipalkkion hyvän työyhteisön rakentamisessa – toimintatonni hyvästä työkaverista19.9.2018 15:31:33 EESTTiedote

Oscar Software Oy luottaa siihen, että oman henkilöstön verkostoista löytyy huippuosaajia ja lanseeraa siksi rekrytointipalkkiojärjestelmän parhaiden tekijöiden löytämiseksi osana uudistettua rekryohjelmaa. Jatkossa henkilöstön antamista, rekrytointiin johtaneista vinkeistä Oscar Software Oy maksaa 1 000 € rekrytointipalkkion. Lähiajan tarve on vähintään useille kymmenille ammattilaisille ja lähivuosina jopa useille sadoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme