Osuuskauppa Arina

Osuuskauppa Arinan kesätyöhaku 2021 on alkanut

Jaa

Osuuskauppa Arina ennustaa työllistävänsä kesällä 2021 reilu 300 kesätyöntekijää sekä noin 700 14–17 -vuotiasta kesä-ässäläistä. Kesätyö osuuskaupassa toimii usein sekä siltana työelämään että vakituiseen työhön Osuuskauppa Arinassa. Yleensä noin kolmasosalle kesätyöntekijöistä tarjoutuu syksyllä mahdollisuus jatkaa pysyvästi Arinan työntekijänä. Arina on mukana Oikotie Työpaikkojen vetämässä Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja sijoittui viime kesänä Vastuullisin kesäduuni -kilpailun 4. sijalle yli 1000 työntekijän sarjassa. Yli 18-vuotiaiden kesätyöhaku päättyy tammikuun lopussa ja kesä-ässien osalta huhtikuun lopussa.

Kesätyöntekijöitä haetaan mm. market-, liikennemyymälä-, erikoistavara- sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan työtehtäviin koko Arinan toimialueelle Pohjois-Suomessa.
Kesätyöntekijöitä haetaan mm. market-, liikennemyymälä-, erikoistavara- sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan työtehtäviin koko Arinan toimialueelle Pohjois-Suomessa.

Vietä kesä Arinassa tai jää pidemmäksi aikaa

– Arinan kesätyöntekijät sijoittuvat asiakaspalvelutehtäviin ympäri toimialuettamme. Samalla haulla haetaan Prismoihin, S-marketteihin, Saleihin, Sokos Hotelleihin, ravintoihin, Sokoksille, ABC:lle, LähiStopeille, Kodin Terraan, Emotioneihin, Tälläämöihin sekä S-Pankki ja Omistajapalvelu-pisteisiin. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaan tehtävään, kertoo Arinan henkilöstöresurssipäällikkö Marika Mattila.

– Neljänä edellisenä vuotena olemme järjestäneet Ässädeitit, joissa olemme päässeet tapaamaan kasvotusten hakijoita. Tänä vuonna korona-pandemia ei mahdollista Ässädeittejä, joten haastattelemme yli 18- vuotiaita kesätyönhakijoita videohaastattelun kautta. Hakemukset otetaan vastaan osoitteessa arina.fi/kesätyöt ja samasta paikasta löytyy myös vastauksia kesätyöntekijöitä kiinnostaviin asioihin, kuten mahdollisiin työtehtäviin ja arinalaisten urakertomuksia, Mattila lisää.

Videohaastattelujen lisäksi Arina on mukana S-ryhmän virtuaalisessa rekrytointi-infossa, joka kokoaa innokkaat kesätyönhakijat sekä työnantajan samaan lähetykseen. ÄssäKesä 2021 -tilaisuudessa tuodaan esille S-ryhmän eri toimialoja ja kesätyötehtäviä ja kesätyönhakijat voivat käydä jo etukäteen lähettämässä kysymyksiä tapahtuman sivulla.

Kesätöistä työuralle

Moni arinalainen on aloittanut työuransa kesätöistä osuuskaupasta ja hyvät kokemukset kantavat pitkälle. Uudelle arina.fi/kesätyöt -sivulle on kerätty paljon hakijoille tärkeää tietoa ja muun muassa kaksi Arinalla kesätöissä aloittanutta työntekijää kertoo omista kokemuksistaan.

– Tämän päivän nuoria kiinnostaa palkan lisäksi myös työnantajan vastuullisuus, eettisyys sekä työn merkityksellisyys. Osuustoiminta, sen arvopohja ja Arinan tapauksessa myös sen merkitys Pohjois-Suomen elinvoimaisuudelle puhuttelee tämän päivän nuoria ja tuo merkityksellisyyttä työhön, toteaa Arinan henkilöstöjohtaja Minna Salonen.

– Monelle kesätyöntekijälle Arina on se ensimmäinen oikea työpaikka ja panostamalla perehdytykseen toivomme heidän kokevan onnistumisen tunteita. Meille on tärkeää, että nuoret saavat parhaan mahdollisen kokemuksen työelämästä ja pääsevät tekemään töitä monipuolisesti yhdessä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Suoraan sanottuna haluamme olla se maailman paras kesätyöpaikka, joka herättää kipinän vakituiseen työpaikkaan sekä pitkään ja monipuoliseen työuraan osuuskaupassa ja S-ryhmässä, Salonen toivoo.

Arinan kesätyöhaku päättyy yli 18-vuotiaiden osalta 31.1.2021 ja valinnat pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä. Osuuskauppa Arina työllistää myös alle 18-vuotiaita kesä-ässiä palkallisen 2-3 viikon työharjoittelun tai kesätelin avulla. Kesä-ässä haku on avoinna 12.1.–30.4.2021.

Annan tarina: Kesätöistä S-Päälliköksi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kesätyöntekijöitä haetaan mm. market-, liikennemyymälä-, erikoistavara- sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan työtehtäviin koko Arinan toimialueelle Pohjois-Suomessa.
Kesätyöntekijöitä haetaan mm. market-, liikennemyymälä-, erikoistavara- sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan työtehtäviin koko Arinan toimialueelle Pohjois-Suomessa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa yli 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja 182 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea yli 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 550 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Arinan hallinto kokoontui hybridisti – syyskokousten päätöksiä14.12.2020 11:30:04 EETTiedote

Osuuskauppa Arina on pohjoissuomalaisten kotitalouksien perustama ja omistama 103-vuotias kuluttajaosuuskunta, omistajina tänään yli 170 000 (70 %) kaikista alueen kotitalouksista. Omistajat valitsevat keskuudestaan sääntömääräistä päätösvaltaa käyttävät hallintoelimet. Hallinto toimii päätösvallan lisäksi tärkeässä viestintäroolissa kotitalouksien ja osuuskaupan välillä.

Osuuskauppa Arinan Vanhan Paloaseman ravintoloiden liiketoiminta päättyy11.12.2020 13:23:45 EETTiedote

Vanhan Paloaseman ravintolakokonaisuus, Grill it! Oulu, Vanhan Paloaseman Baari ja Ullakko sulkevat ovensa. Vanha Paloasema on jo muuten suljettu johtuen koronarajoituksista, mutta Grill it! sulkee ovensa viimeisen kerran tiistaina 22.12 klo 15. Grill it! Oulu on saavuttanut ravintoloista tunnettuutta myös valtakunnallisesti, kun se on valittu S-ryhmän vuoden ketjuravintolaksi kahtena edellisenä vuonna. Grill it! -konseptille etsitäänkin Oulusta nyt uusia tiloja.

Valkean yleisten tilojen käyttöä rajoitetaan 1.12. alkaen Oulun kaupungin suositusten mukaisesti30.11.2020 15:38:49 EETTiedote

Oulun kaupungin johtoryhmän suosituksesta myös Valkean yleisten tilojen käyttöä rajoitetaan 1.–18.12. väliseksi ajaksi. Tiistaista 1.12. alkaen: Leikkihuone Roihula ja Köökin leikkipaikka suljetaan määräajaksi Perhehuoneen käyttöä rajataan siten, että sinne voi mennä vain yksi perhe kerrallaan Yleisten tilojen istumapaikat poistetaan kokonaan käytöstä Kesäkadun lavalle ja muihin oleskelutiloihin asetetaan oleskelukielto Kauppakeskus Valkeassa on keväästä asti tehty tehostettua siivousta ja tarjottu asiakkaille mahdollisuus käsien desinfiointiin. Käsidesiautomaatteja on nyt lisätty entisestään. Valkea suosittelee kasvomaskin tai -visiiriin käyttöä asiakkaille ja henkilökunnalle. Valkean henkilökunnalle on jaettu kasvovisiirit. Turvaväleistä ja hygieniasta muistutetaan muun muassa lattiatarroilla, opasteilla ja kuulutuksilla. – Toivoimme, että jokainen noudattaa meillä asioidessaan turvallisuusohjeita ja asioi meillä vain terveenä, jotta voimme säilyttää kauppiaiden toimintaedellytykset

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme