Kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan kaunokirjallisuuden kustantaminen vahvistuu: Aino Vähäpesola kustannustoimittajaksi

Jaa

FM Aino Vähäpesola on nimitetty kustannustoimittajaksi Otavan kaunokirjallisuuden osastolle 1.3.2023 alkaen. Hän on aiemmin toiminut kustannustoimittajana Art House Oy:ssa ja työskennellyt freelancerina.

Aino Vähäpesola on toimittanut sekä kotimaista että suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta. Hänen esikoisromaaninsa Onnenkissa ilmestyi vuonna 2019 ja oli mm. Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon ehdokkaana.

Vähäpesolan nimitys tukee Otavan kaunokirjallisuuden pitkäjänteistä markkinalähtöistä kehittämistä, jossa yhdistyvät kirjallinen näkemys ja kaupallinen tavoitteellisuus. 

”Olen valtavan innoissani siitä, että pääsen työskentelemään Otavaan mitä loistavimman kaunokirjallisuuden pariin. Kustannustoimittajan tehtävässäni saan tukea hienojen käsikirjoitusten kehittymistä unohtumattomiksi, mukaansatempaaviksi ja eri tavoin ihastusta herättäviksi teoksiksi”, sanoo Aino Vähäpesola.

"Aino Vähäpesolalla on juuri sellaista monipuolista osaamista, luovuutta ja kykyä innostua uudesta, joita tämän hetken nopeasti muuttuvassa ympäristössä tarvitsemme. Hänen näkemyksellisyytensä ja ennakkoluulottomuutensa tulevat täydentämään loistavasti Otavan kaunokirjallisuuden tiimiä, jonka voimin on ilo viedä eteenpäin Suomen johtavaa kaunokirjallisuuden kustantamista”, sanoo Otavan kaunokirjallisuuden kustannusjohtaja Antti Kasper.

Otavan kaunokirjallisuuden kustannusohjelma kattaa sekä kotimaisen että suomennetun aikuisten kaunokirjallisuuden.

Lisätiedot:
Kaunokirjallisuuden kustannusjohtaja Antti Kasper, 050-3132 414, antti.kasper@otava.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Eläinlääkäri Venla Jyrkisen ihana tietokirja koirista kattaa karvakuonojen koko elinkaaren26.1.2023 14:07:00 EET | Tiedote

Lappilaisen eläinlääkäri Venla Jyrkisen esikoiskirja “Kumppanina koira” on täynnä tietoutta nykyisille ja tuleville koiranomistajille. Se ulottuu aina koirarodun valitsemisesta pentuvaiheeseen, aikuisuuteen ja lemmikistä luopumiseen. Samalla se on Jyrkisen lämmin ja koskettava kertomus omasta kasvusta koiran omistajuuteen ja lopulta rakkaan lemmikin raastavaan poismenoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme