Oulun yliopisto

Oulun yliopisto ja Oamk tarjoavat opiskelupaikkoja ukrainalaisille

Jaa

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk) osoittavat tukensa ukrainalaisille tarjoamalla opiskelumahdollisuuksia Ukrainasta pakeneville korkeakouluopiskelijoille.

Opiskelijat voivat hakea EU:n rahoittamia Erasmus-vaihtopaikkoja syksylle 2022. Korkeakoulut huolehtivat liikkuvuusjärjestelyistä ja myöntävät Erasmus+ -apurahoja niihin oikeutetuille opiskelijoille.

Opiskelupaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Oulun yliopistossa haettavia paikkoja on noin 20, ja avoimia ohjelmia on kaikkiaan neljässä tiedekunnassa. Oamkissa haettavia opiskelupaikkoja on muun muassa sote- ja it-alan tutkinto-ohjelmissa, ja vapaita paikkoja on noin 10.

Kiinnostuneet hakijat voivat olla korkeakouluihin yhteydessä sähköpostitse. Lisätietoja on saatavilla korkeakoulujen verkkosivuilla. Haku päättyy 27.5.2022.

Lisätietoja:

Suunnittelija Sari Vähäkangas, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut, Oulun yliopisto, puh. 050 565 0841, sari.vahakangas@oulu.fi

Johtaja Allan Perttunen, koulutuksen ja kansainvälisyyden kehittäminen, Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 050 529 0988, allan.perttunen@oamk.fi

The University of Oulu opens study opportunities for Ukrainian higher education students

Oulun yliopisto: Sota Ukrainassa -sivut

Oamk: Advice and study opportunities for Ukrainians

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000https://www.oulu.fi/fi

Oulun yliopisto on monitieteinen, kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto. Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä koulutamme osaajia muuttuvaan maailmaan. Tärkeimmissä yliopistovertailuissa Oulun yliopisto sijoittuu kolmen prosentin kärkeen maailman yliopistojen joukossa. Meitä yliopistolaisia on noin 17 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Oulun yliopistolle vastinrahakampanjassa lahjoituksia yhteensä 5,2 miljoonaa euroa1.7.2022 10:25:00 EEST | Tiedote

Oulun yliopiston kesäkuun lopussa päättynyt kaksivuotinen varainhankintakampanja tuotti yhteensä 5,2 miljoonaa euroa. Kampanja liittyi valtion vastinrahoitukseen, jossa valtio maksaa lisäkertoimen mukaisen vastinrahan yliopiston keräämälle lahjoituspääomalle. Vastinraha kasvattaa näin merkittävästi lahjoitusten vaikuttavuutta. Valtion vastinrahapäätös saadaan loppusyksystä 2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme