Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

OYS:n koronatilanne rauhallinen

Jaa

Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronatilanne on pysynyt edelleen rauhallisena, ja sairaalassa on hoidettavana alle 5 potilasta.

Kaikkiaan Pohjois-Pohjanmaan alueella on nyt todettu 133 laboratoriovahvistettua koronatartuntaa. Epidemiatilannetta ja testausmääriä Pohjois-Pohjanmaalla voi seurata THL:n verkkosivulta osoitteesta https://thl.fi/koronakartta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eija Eloranta, Medisiinisen tulosalueen johtaja, PPSHP, Puh. 0400 609 072, eija.eloranta@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

PPSHP:n hallitukselle esiteltiin selvitys ensihoidon järjestämisestä Pohjois-Pohjanmaalla19.5.2020 12:06:43 EESTTiedote

Pohjois-Pohjanmaalla ensihoidon järjestää Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) ja palvelun tuottavat Jokilaaksojen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitokset. PPSHP:n hallitukselle esiteltiin selvitystyö ensihoitopalvelun mahdollisesta siirtämisestä sairaanhoitopiirin omaksi tuotannoksi. Hallitus nimesi myös laajan poliittisen ohjausryhmän valtakunnallisen SoTe-uudistuksen ohjaukseen ja seurantaan Pohjois-Pohjanmaalla.

YT-neuvottelujen tavoitteena turvata OYS:n joustava toiminta14.5.2020 17:13:17 EESTTiedote

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on aloittanut YT-neuvottelut. Neuvottelujen tavoitteena on etsiä toimintamallit, joilla henkilöstöresursseja kyetään kohdentamaan joustavasti ja nopeasti Oulun yliopistollisen sairaalan sisällä koronaepidemian aikana. Keskeistä on säilyttää sairaalassa valmius koronapotilaiden hoitamiseen ja samalla ylläpitää mahdollisimman suuri osa kiireettömästä toiminnasta. Riskinä sairaanhoitopiirissa on mittavan alijäämän muodostuminen vuoden 2020 tilinpäätökseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme