Vaasan kaupunki - Vasa stad

Pääsiäisen ja vapun aukioloajat Vaasan kaupungin museoissa

Jaa

Pääsiäinen ja vappu muuttavat Vaasan kaupungin museoiden aukioloaikoja. Museot ovat kiinni pitkänäperjantaina 19.4. ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 22.4. sekä vappupäivänä 1.5.

Kuva: Pohjanmaan museon arkisto
Kuva: Pohjanmaan museon arkisto

Pohjanmaan museo, Kuntsin modernin taiteen museo, Tikanojan taidekoti ja Vaasan taidehalli ovat kiirastorstaina 18.4. ja vappuaattona 30.4. avoinna klo 15 saakka. Museot ovat normaalisti auki pääsiäislauantaina 20.4. ja pääsiäissunnuntaina 21.4.

Pohjanmaan museossa on pysyvien näyttelyiden lisäksi esillä kuvanveistäjä Tiina Laasosen teoksia näyttelyssä Päivän kierto 19.5. saakka.

Kuntsin modernin taiteen museon ensimmäisessä kerroksessa on Kari Cavénin, Pekka Jylhän, Pasi Karjulan ja Anna Retulaisen teoksia 2.6. saakka. Toisessa kerroksessa esitellään teoksia Swanljungin kokoelmasta näyttelyssä Odysseia – matka taiteessa vielä 2.2.2020 asti.

Tikanojan taidekodissa on ensimmäisessä kerroksessa esillä Taiteen aakkosia – teoksia Frithjof Tikanojan kokoelmasta 8.9. asti ja toisessa kerroksessa voi nähdä Eemu Myntin muotokuvia, piirustuksia ja luonnoksia 28.4. asti. Kolmannessa kerroksessa on toistaiseksi esillä valokuvia Tikanojan perheestä ja kodista.Taidekodissa on pääsiäissunnuntaina 21.4. yleisöopastus ruotsiksi klo 13 ja suomeksi klo 14. Opastus sisältyy museon sisäänpääsymaksuun.

Vaasan taidehallissa on esillä Merisiskot antroposeenissa 26.5. asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museopalveluvastaava Salla Mällinen
Vaasan kaupungin museot
p. 040 356 4870
salla.mallinen@vaasa.fi.

Kuvat

Kuva: Pohjanmaan museon arkisto
Kuva: Pohjanmaan museon arkisto
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme