Alko Oy

Padasjoen Alko uudistuu

Jaa

Padasjoen Alko muuttaa, ja myymälä on kiinni 18.3. Uudistunut myymälä avautuu perjantaina 19.3. klo 9.

Padasjoen Alko muuttaa ja on kiinni 18. maaliskuuta. Uusi myymälätila samassa liikekiinteistössä avautuu perjantaina 19. maaliskuuta klo 9. Lähimmät Alkot palvelevat Kuhmoisissa (Toritie 54) ja Vääksyssä (Maakaupantie 1).

”Myymälämme avautuu samassa liikekiinteistössä entisen R-kioskin tiloihin. Myymälä on kooltaan hieman aiempaa pienempi, mutta saamme neliöt tehokäyttöön. Tänä vuonna suunnittelemme remontoivamme läpi maan yli 30 myymälää ja tarjoamme asiakaspalveluun entistä ehommat tilat,” kertoo aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.

”Vuonna 2020 verkkokauppaostokset lähes kaksinkertaistuivat Päijät-Hämeessä. Myymäläkonseptissa toteutuvatkin sekä monikanavaisuus että asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu. Sama osaava henkilöstömme jatkaa myös uudessa myymälässä,” Hirvonen sanoo.

Myymälässä 450 tuotetta, koko valikoima verkkokaupassa

Padasjoen myymälän valikoima koostuu noin 450 tuotteesta, joista viinejä on 250, panimotuotteita 50, väkeviä 125 ja alkoholittomia juomia 25.

”Uudessa myymälässämme on entistä selkeämmät tuotteiden esillepanot. Valikoimassa on edelleen Alkon suosituimmat nimikkeet eri tuoteryhmistä, ja pystymme täydentämään valikoimaa myös asiakkaiden Alko-toiveilla. Seuraamme aktiivisesti myös trendejä, kun suunnittelemme myymälän valikoimaa,” palvelupäällikkö Ville-Matti Hakamäki kertoo.

Koko valikoiman tuotteet ovat tilattavissa mihin tahansa myymälään tai noutopisteeseen Alkon verkkokaupasta muutaman päivän toimitusajalla. Myymälään toimitus on maksuton.

Vastuullisuus yhä tärkeämpi valintakriteeri

Hakamäki on huomannut, että ihmiset ovat yhä huolestuneempia kulutustottumustensa vaikutuksista niin omaan terveyteen kuin ympäristöön ja ilmastoon. Asiakkaita kiinnostavat makujen lisäksi tuotteiden alkuperä ja eettisyys.

”Ympäristöystävällisiä tuotteita kysytään yhä useammin. Tästä kertovan Alkon Vihreä valinta -merkinnän saaneiden tuotteiden määrä kasvaakin vauhdilla. Jokin näistä merkinnöistä on jo joka kolmannella tuotteella Alkon valikoimissa.”

Lisätiedot:   

Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen, p 050 544 1664, Pirjo.M.Hirvonen@alko.fi   

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 10 500 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 365 myymälää, yli 120 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuosittain meillä asioi reilut 54 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2019 Alkon liikevaihto oli 1,14 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme