MessukeskusMessukeskus

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattillaiset kokoontuivat PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordiciin

Jaa

Tapahtumakokonaisuudessa keskusteltiin alojen tulevaisuuksista, vastuullisuudesta, uusista materiaaleista ja pohdittiin muovialan työvoimatilannetta. Kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma houkutteli paikalle runsaasti alojen ammattilaisia.

PacTec, FoodTec & PlastExpo -messuilla oli iloinen tunnelma. Kuva: Emmi Kähkönen
PacTec, FoodTec & PlastExpo -messuilla oli iloinen tunnelma. Kuva: Emmi Kähkönen

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic –tapahtumassa oli mukana hieman alle sata näytteilleasettajaa, ja paikalle saapui 3231 ammattilaiskävijää. Lisäksi tapahtumassa kävi samaan aikaan järjestettävään Gastro Helsinki –tapahtumaan rekisteröityneitä kävijöitä.

Samaan aikaan järjestettiin graafisen alan ammattilaisten Sign, Print & Promotion –tapahtuma. Horeca-alan Gastro Helsinki avattiin keskiviikkona, ja se jatkuu vielä perjantaina 20.5. 

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisille suunnattu tapahtumaa kutsui verkostoitumaan

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic –tapahtuman kahdella esiintymislavalla kuultiin puheenvuoroja muun muassa vastuullisuuden lisääntymisestä pakkausalalla, alojen innovaatioista, kiertotaloudesta ja tulevaisuudesta pakkaus-, elintarvike- ja muovialoilla.

Tapahtumassa oli läsnä alojen koko arvoketjut, ja ammattilaiset yhteen kokoava tapahtuma loi hyviä verkostoitumismahdollisuuksia.

”Messukokemus on ollut kaikin puolin positiivinen. Osastolla on käynyt paljon hyviä asiakkaita. Erityisen hienoa on, että messut on kohdennettu oikeille ihmisille, ja osastolla käyneet ihmiset ovat meidän kohderyhmäämme. On myös arvokasta päästä kohtaamaan kollegoita”, kertoo Muottituote Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nurmi.

Myös Orat Oy:n tuotepäällikkö Jouni Hyvönen kertoi messujen olleen positiivinen kokemus.

”Täällä on ollut oikea markkinafiilis ja paljon iloisia ilmeitä. On päässyt tapaamaan yhteistyökumppaneita, kilpailijoita ja asiakkaita. Kävijät ovat olleet kiinnostuneita ja olemme saaneet paljon liidejä”, kertoi Hyvönen.

Kasvokkaisia tapaamisia oli jo odotettu

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään kahden vuoden välein, ja viimeksi tapahtuma järjestettiin vuonna 2020. Parin vuoden tauko kaikista kasvokkaisista tapahtumista oli jättänyt kaipuun tapahtumien pariin, ja se näkyi messuosastoilla.

Pyroll Pakkaukset Group Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Penkari iloitsi siitä, että osastolla on käynyt paljon ihmisiä.

“Olen puhunut tänään kolme tuntia putkeen. On tätä odotettukin: messut ovat täynnä iloista porukkaa ja puheensorinaa sekä iloisia jälleennäkemisiä”, kertoi Penkari torstaina puolilta päivin.

Samaa positiivista tunnelmaa havaittiin myös muilla osastoilla.

”Täällä on ollut loistava pöhinä, ja kävijät ovat hyvällä tuulella. Kaikilla on selvästi patoutunutta tarvetta tavata, ja kohtaamiset osastolla kestävät kauemmin”, kertoo K.D. Feddersenin myyntipäällikkö Anna Ahonen.

Messujen uutuuskilpailuissa palkittiin Boxon ja Granulous

Tapahtumassa palkittiin messujen mielenkiintoisimpia uutuuksia. PacTec & FoodTec –messujen mielenkiintoisin uutuus oli raadin päätöksellä Boxon Oy:n VCI-korroosiosuojalaatikko. Kunniamaininnan sai Taitos Oy:n Aura by Taitos –luksuspakkaus.

PlastExpo Nordicin mielenkiintoisin uutuus oli Granulous-biokomposiitti. Kunniamaininnan sai Polyservice Oy:n KraussMaffei-ruiskuvalukone.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestettiin 18.-19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2024. Messukeskuksen ammattitapahtumat jatkuvat seuraavaksi metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtumalla (7.-9.6.2022), Helsinki Chemicals Forum -tapahtumalla (8.-9.6.2022) sekä kemian ja bioteknologian ammattilaisten ChemBio Finland -tapahtumalla (8.-9.6.2022).

Lisätietoja: 

 Tiedottaja Marissa Rämänen, Messukeskus, marissa.ramanen@messukeskus.com, puh. 044 046 7220

www.pactec.fi | www.foodtechelsinki.fi | www.plastexpo.fi | LinkedIn | Twitter 

Kuvia tapahtumasta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

PacTec, FoodTec & PlastExpo -messuilla oli iloinen tunnelma. Kuva: Emmi Kähkönen
PacTec, FoodTec & PlastExpo -messuilla oli iloinen tunnelma. Kuva: Emmi Kähkönen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kuva & Ääni -tapahtumassa opitaan ammattilaisilta ja viedään kännykkäkuvaaminen uudelle tasolle22.6.2022 10:10:00 EEST | Tiedote

Kuva & Ääni -tapahtuma tarjoaa ideoita ja tietoa sekä uusimpia välineitä valo- ja videokuvaamiseen sekä äänen käsittelyyn ja tallentamiseen. Tapahtuman ohjelmassa sekä osastoilla on luvassa puheenvuoroja valokuvaajilta, oppeja äänenkäsittelyyn ja tallennukseen sekä kuvankäsittelykoulutusta. Kuva & Ääni järjestetään 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme